Kalashelg

Helgen som var nu, har ju varit en kalashelg. I alla fall på lördagen. Lite tomt var det att inte ha mina stora barn hemma, men det fick gå ändå. Lite kul var det att jag fick en hälsning från min kusin som bor i Frankrike, och att morbror Dennis kom hit. En annan positiv sak var att jag fick höra att min moster Ellinor, som opererat bort ena halvan av en lunga mår efter omständigheterna okej. Hon hade cancer i lungan, så nu hoppas vi på att det inte har spridit sig. Sorgliga besked har man ju kunnat ana, med tanke på att cancern var så pass stor. Men vi får hoppas att det går vägen nu. Morbror Dennis mår inte så vidare bra, så vi får se hur länge han orkar med. Men det var kul att han orkade med att komma hit i alla fall.
Kalaset var helt okej. Jag bakade mazariner. Tyvärr hann jag inte med att baka snoddas, som snälla Malin kom med förslag om. Men nu har jag ju ett jättebra recept att göra när Erik fyller år.
Vi har bokat kryssning, och det bär om ett par veckor. Vi åker till Helsingfors, och på måndagen, när vi kommer hem, så åker jag direkt från Stockholm upp till Östersund. Kunde inte åka på fredagen, för då gällde inte rabatten jag hade på kryssning, och dessutom så var det en specialkryssning, motorcykelkryssning. Visserligen kan det väl vara fint med motorcykel, men så fanatisk att jag vill tillbringa en hel helg med motorcykelnissar överallt klarar jag mig väldigt bra utan.
Snälla mamma ska vara barnvakt åt mina bustroll, som jag så klart kommer sakna som sjutton. Nästa helg kommer Alexander, han skulle egentligen komma den helgen vi åker iväg på kryssning, men det gick ju inget vidare, för då är vi ju liksom inte hemma. Så han kommer helgen som kommer nu istället, och det blir nog himla bra. Ska bli kul att se honom igen. Ska prata med Emma och höra om han och Leo vill leka någon dag.
Just nu sitter jag och dricker var choklad, och varvar ner inför kvällen. Imorgon börjar jag första dagen på praktiken. Bussen går 6:50 vilket i vanliga fall är den tiden som jag brukar gå upp. Så jag måste ju försöka komma i säng i vettig tid. Blir nog mycket att ta in imorgon. Nervös är jag inte, inte än i alla fall, men det hinner jag väl bli. Tänk om jag inte alls passar som läkarsekreterare? Som jag trott när jag suttit här hemma och försökt skriva ner sluddriga diktat? Jag får väl se hur livet som läkarsekreterare är, nu när jag får veta i verkliga livet.
Kollade på en bra film igår. Fantastic 4 - The rice of the silversurfer, eller som tv4 valde att kalla det: fantastiska 4:an och silversurfer. Hade inte trott att den filmen skulle vara så bra, men när jag fick se det, så vart jag genast sugen på att se än mer av filmerna. För det finns fler. Kanske kan hyra den via telia... får se hur vi gör.
Nähe, nu ska jag gå och slappa framför tv:n. Ha en fin kväll.

Kommentarer
Postat av: Malin B

Lycka till med praktiken och ha det så kul på kryssningen.

Mazariner är gott men jag har aldrig bakat det.

2010-01-26 @ 07:54:52
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0