Hälsa aldrig...

På en katt som du inte känner... Det gjorde vi, och nu har den lokaliserat oss, och tycks trivas utmärkt i vårat sällskap. Själv går jag och funderar på vart kattkraken egentligen hör hemma någonstans. Inget halsband, ingen tatuering. Erik, blir vansinnig och nästan arg på katten, han kan inte förstå att man kan få ha katter vilt springande... men försök tala om för en katt vart den ska gå... går inte.
Självklart tycker ju jag synd om katten, och jag vet att jag inte borde tilltala den, bara totalt ignorera den, men den bryr sig ju inte, den kommer gladerligen fram och ska kela. En kattunge bara, jättesöt på alla sätt och vis, och Theo bara älskar den där katten. Dom leker tillsammans. När Theo säger: Kom katten, ja då kommer den i full fart. Theo först och katten efter. Urgulligt. Hade den varit hemlös, och vi inte varit allergiska, dvs jag och Erik, så hade jag väl gärna öppnat dörren för den, men gör jag det, blir Erik galen. Jag är en inbiten kattälskare, så är det bara, och mitt hjärta smälter varje gång jag ser en liten söt kisse katt.
Idag står det grillat på menyn. Det ska bli gott. Imorgon är det redan söndag, tänk vad denna korta ledighet har gått fort.
Ha en fin dag, gott folk!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Såklart katten kommer tillbaka till folk som gillar den! =)

2010-05-15 @ 23:24:06
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej, ber så hemskt mycket om ursäkt - ditt paket ligger i hallen och väntas på att skickas men jag hittar tamme tusan inte igen din adress.. :-o Måste ha raderat ditt mail av misstag :-( Skicka igen så kommer din överraskning!!! (muppsan@live.se)

2010-05-25 @ 22:51:45
URL: http://muppsan.com
Postat av: ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Sv: Jag tänkte mest på att man märker det utifrån kommentarerna. Men annars så kan man göra en egen undersökning eller använda sig utav t.ex. Tailsweep som har en liten undersökning med frågor om ålder, inkomst, vart man bor, osv.

2010-06-08 @ 13:50:37
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag är med och tävlar om en systemkamera som jag har tänkt att köpa. Snälla rösta på min bild! Jag tackar alla ifrån djupet av mitt hjärta och själ till er som röstar --> http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=395

2010-06-19 @ 07:15:11
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Mattias

Svårt det där när man gillar djur precis som både du o jag verkar göra. Tycker ofta synd om katter och kommer aldrig mer att skaffa en då de ju så ofta försvinner eller råkar ut för saker.

2010-07-23 @ 13:36:16
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0