fest!

Idag är det fredag, och idag åker Nathalie hem till sin pappa. Men innan hon gör det så ska hon iväg på klassfest. Hennes pappa kommer och hämtar henne klockan åtta ikväll. Lite sent kan jag tycka, men det är ju hans helg. Jag hade väl gärna skjutit på det.

Erik kom precis hem, och dagens dilemma har precis nåt oss, vilket är: Vad ska vi äta för mat?

Har förresten fått mitt paket från Buzzador idag, så nu kan jag börja buzza för santa maria kryddmix. Så om någon är intresserad så delar jag med mig, mot att jag får veta vad ni tycker om produkten =).

. Har fått praktik förresten, kul ja, jo, på sätt och vis. Men ett litet problem. Jag börjar strax efter att jag kommer hem från sista träffen i Östersund. Och i mellandagarna vid jul där, så ska Alexander vara här, men om jag är på praktik och Erik jobbar så har ju inte Alexander någonstans att vara. Jag har ingen aning om hur jag ska lösa detta problem. Får väl ringa till mamma och höra. Josef tyckte han kunde gå på fritids här, men hur snällt är det att sätta honom på ett fritids där han inte sett en människa förut?
Jag ska höra ifall jag kan få skjuta på 3 dagar av min praktik just runt den där tiden, bara för att jag ska kunna lösa det. Men vi får se vad de säger där, på praktiken som jag ska ha. Är glad över att de kunde ta emot mig. Dessutom är det på vårdcentral, som jag trivs så bra med. Känns som att det kommer vara den plats där jag helst kommer att jobba i framtiden.

Utvecklingssamtalet gick bra för övrigt, inget att anmärka på alls. Läraren tycker att Nathalie stakar sig i läsning, men det tycker jag att alla tredjeklassare gör. Tydligen så är målet att de ska läsa flytande, med inlevelse när de går i tredje klass... Det är jätte höga krav och mål på dagens tredjeklassare. Lite för höga kan jag tycka ibland.

Nu måste jag gå upp och kolla vad Nathalie gör, för snart måste vi bege oss mot festen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0