Kul med kommentarer!

Fick ett par kommentarer till inlägget där jag visade kläderna jag köpt. Det vart inte så dyrt, inte med tanke på hur mycket man fick för pengarna i alla fall. Jag betalade 1000 kr ungefär inklusive frakt. och då fick jag som sagt alla tunikor på bild, och så 2 stycken till och så cardigantröjan då. Som för övrigt är sjukt skön. Den kostar för övrigt 199 kr, riktigt klipp. Det var det dyraste plagget jag köpte, ska jag erkänna.
Har plågats i några dagar av sjukdom. Inte någon allvarlig, bara en förkylning. Men de senaste dagarna har jag haft som ett äckligt slemlager i halsen, och varje gång jag andas in och ut så har jag hört hur det rosslar. Jag är smått allergisk mot sådana ljud, så jag har ju försökt att hosta bort det, men utan större framgång. Igår så tröttnade jag, för det vart bara värre och värre. Så jag tog en kopp te, som jag gjorde själv, med färsk ingefära, citron och lite honung. Det smakade faktiskt bra. Och vet ni, det hjälpte mot den retade halsen och löste upp en del av slemmet, för jag fick betydligt lättare att andas när jag börjat dricka det.
Men finns det framgångar så finns det ju även sådant som går bakåt. Jag vart typ "hög" igår. Inte så att jag knarkade medvetet, men så här gick det till i alla fall. Jag skulle sova middag med sonen, och för att jag inte skulle hosta halft ihjäl mig så tog jag hostmedicin Lepheton. Jag tog endast 15 ml, istället för de 20 som stod enligt dosering på flaskan. När jag legat i sängen en stund så börjar jag känna mig halft avdomnad, kan knappt beskriva det, lite som bedövad kan man kanske säga. Ligger i ett tillstånd mellan att vara vaket flummande och sova väldigt ytligt. Kände jag allmänt konstig när jag gick upp också. Nästan som skakig och konstig. Läste sen vad det stod på innehållsförteckningen, och då står det att det är morfin i... Tunga grejer. Lyckligtvis så gav det ju med sig sen, men medicinen gjorde ju i alla fall vad den utlovade, jag hostade inte. Men jag tänker inte ta detta fler gånger.
Idag så är Erik iväg på intervju, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Vi hoppas på det bästa i alla fall, vilket är att han får det ena eller andra jobbet. Satt och kollade vad det var för jobb, och dett av dem ligger i Laxå, och enligt profilen som deras jobb har, så tror jag han skulle passa bra där. Hoppas lite i smyg att han får jobb där.
Nähe, nu ska jag försöka göra lite nytta här, vad vet jag inte riktigt, men nåt ska jag väl lyckas hitta på.
Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0