Sista dagen på veckan

Så var det åter igen söndag. Vad jag gjort med den här dagen? Inte speciellt mycket, är det inte tänkt att man ska vila på söndagar? Tänkte väl det. Förresten har jag väl gjort en sak, hängt tvätt, men mer än så har det inte blivit, trött idag, av någon märklig anledning. Fick sovmorgon denna morgon också, så Theo vaknade bredvid mig klockan halv nio. Vi gick upp, och den allra första frukosten vart inte välling, utan clementin. Tror ungen är tokig i dem, tror att han kan äta ungefär hur många som helst.
Just ja, vi har skrivit önskelistor idag, Theo har en, och Nathalie har en. Vi funderar på att åka och handla juklappar, men när vet jag inte... Denna månad lär det bli i alla fall, för nästa månad blir det lite dåligt med pengar kan jag säga. Blir ju så när man avslutar studierna.
Ska söka jobb på en vårdcentral i Örebro, Karla sökte visst en läkarsekreterare, med de egenskaper som jag har, och kunskaper för den delen. Så jag får väl hoppas att jag blir intressant då... Ska bara finna lite inspiration till att skriva ett personligt brev, CV har jag redan, som är färdigputsat, tror jag.
Ska strax börja med maten hade jag tänkt. Helstekt fläskkarré blir det idag, med samma typ av marinad som det vart förra gången jag gjorde det, alltså med ingefära, honung och chili.
Sitter och drömmer om att göra ett extra sovrum, 10 000 kommer det väl gå på, för att få fatt på allt material... Sen att sätta upp reglar och sånt bör ju gå rätt fort, i alla fall om man vet hur man ska göra. Men kollar man på byggprogram så ser det ju inte speciellt svårt ut.
Nu ska jag gå och kolla på piff och puff med Theo =).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0