Utvecklingssamtal!

Hej och hå vilken dag. Ringde dagis idag och frågade om Theo kunde komma, trots att jag skrivit på schemat att han skulle vara hemma. Men det gick bra sa de. Jag hade lite uppgifter till skolan att ta i tu med. Så tar det ungefär 2 timmar, så ringer de mig och säger att Theo är väldigt hängig. Jag går dit såklart och hämtar honom. Men när vi kommer hem är han inte det minsta hängig. Han flänger runt precis som vanligt och busar.

Just nu sover han sin vanliga middagslur, men hängig vet jag inte om jag kan säga att han är. Tänkte även att det kunde vara bra att han var på dagis under tiden som jag är på utvecklingssamtal för Nathalie. Men tji fick jag. Så nu får han följa med. Ska packa ner lite papper och penna i en väska, så han kan rita när vi är där, hoppas att det roar honom lite i alla fall. Har tagit upp det med Nathalies pappa som också kommer på samtalet, och på honom så lät det inte som att det gjorde något.

Han lär väl snart dyka upp här på en kopp kaffe, innan vi drar oss ner mot skolan. Undrar om man ska göra sig en smörgås, börjar suga lite i magen känner jag. Och hunger och kaffe brukar inte vara någon bra ekvation.

Lev och må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0