Gick utmärkt!

Ja, om jag fick tycka om bedöma mig själv så tycker jag nog att det gick bra att stänga igår. Jag har hemma till kvart över sex igår. När jag kom hem så åt vi mat, och strax efter maten så öppnades paket och efter det så åt vi tårta. Theo vart glad för sina paket och såg ut att bli glad över dem. Idag så satte vi ihop Theos spis, som vi köpte till honom från IKEA. Han gillar den, men just nu så tar han det lugnt vid tv:n. Sen så tycker han att han behöver ha lite saker till spisen, så att han kan laga mat. Han vill ha kastruller och sånt, så han kan laga mat.
Nu ska jag strax upp och duscha, sen kommer det hit en kille och kollar lite på luftvärmepumpen. Mitt hår ser ut som hej kom och hjälp mig, så det är bäst jag gör nåt åt det, så den stackars killen inte springer iväg och tror att han kommit till familjen troll.
Imorgon kommer mina föräldrar och fikar på förmiddagen. Ska iväg och handla lite saker så jag kan göra tårta till imorgon, eller så kan Erik göra tårta, för det kan även han fixa, har jag fått erfarenhet av.
Nä, NUUUU måste jag upp och duscha, jag ska försöka lägga in lite bilder på hur vi kalasade igår, men det får jag göra senare.
Trevlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0