Testar den nya funktionen =)

Vart tipsad tidigare idag om en ny funktion på blogg.se. En liten ikon som dyker upp bredvid där man skriver rubrik, när man skriver ett nytt inlägg. Detta är en funktion som gör det möjligt att bestämma när ett inlägg ska publiceras. Det här inlägget har jag bestämt att det ska publiceras 25/10 klockan 13:05. Just nu, när jag skriver, så är det den 24/10 och klockan är strax efter 22 på kvällen.
Sitter och kollar på Beck, fast just nu är det reklam och nyheter, och det är jag inte så intresserad av att höra, orkar faktiskt inte höra om all elände som händer här i världen. Tur att det händer lite bra saker också, fast de visas väldigt sällan på nyheterna.
Har faktiskt shoppat idag också, från bubbleroom. Vart för 1000 kr ungefär, men nu har jag lite nya tunikor, och en lång härlig cardigan att svepa om mig nu när det börjar bli kallt. Leveranstid stod 2-4 dagar, så jag hoppas att det stämmer.
Barnen sover sen en tid tillbaka, jag njuter av de sista timmarnas lugn innan det är dags att gå upp imorgon bitti, för att åka till Laxå. Fast jag har det faktiskt riktigt bra där, jag trivs faktiskt jättebra. Börjar bli allt mer peppad att skaffa mig ett körkort, så jag kan öka mina chanser att få jobb. Ska söka till USÖ, en tjänst på kvinnokliniken, det är i alla fall ett område som intresserar mig.
Mer då, jo, idag när Theo skulle bada tillsammans med sin syster så drack han massor av vatten, detta ledde till att han till sist kräktes. Trots mina förmaningar om att han inte skulle dricka vattnet från badkaret. Han verkade inte bli sjuk av det, mer att det vart väldigt fullt i magen, och att det ville komma ut. När han kom ner så fick han välling, sen somnade gos i min famn, såååå mysigt.
Nu måste jag sluta, för nu börjar snart beck igen, har visserligen redan sett den här filmen en gång förut, men den är värd att ses igen.
Ha en fin kväll!!
Just ja, vad jag köpte för kläder? Det får ni se en annan dag ;).

Kommentarer
Postat av: Malin B

Det där med badvatten låter ju inte så aptitligt. ;) Tur att mammor inte behöver oroas, magen sköter sig själv. ;)

Jag håller tummarna för att du blir nöjd med dina kläder.

2010-10-26 @ 07:37:50
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0