CSN har fattat ett beslut

CSN i ett nötskal. Loggade in på mina sidor för att se hur det går för min ansökan. Då får jag fram att de har fattat ett beslut. Förra gången jag ansökte om studiemedel så fick jag ett brev om det hela, men inte den här gången. En annan fundering jag fick är varför jag får 1000 kr mindre nu, jämfört med förra terminen? Då fick jag 9100 nu får jag 1000 kr mindre som sagt, varför? Har säkert glömt att fylla i någonstans... skulle inte förvåna mig.
Idag har Theo fått vara hemma från dagis, för det vart så sent i säng igår. Han var supertrött i morse när vi skulle iväg till tandläkaren med Nathalie. När klockan var 11 i förmiddags så snarkade han i 2 timmar!!!
Imorgon är det tenta i word-programet. Har inte kollat igenom det minsta om vad jag borde kunna. Men jag tror att jag har ett hum i alla fall. Kopplade dokument gissar jag, och så blir det väl någon övning om att använda så lite tomma tangenter som möjligt, dvs enter knappen...
Nu är det barnprogram på tv, och barnen sitter snällt och tittar.
I brevlådan idag så fick jag en rar överraskning. Det var från Collage foto som tog skolfoto på Nathalie. Den ungen kan man tro är fotomodell fast hon bara är 9 år. Hon blir bra på bild hur hon än bär sig åt. Jag kan ju nästan inte välja...
Nu ska jag sätta fart med maten... fiskpinnar och potatismos.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad tidigt ni får skolkorten:-) Vanessa tar skolkort v39. O pojkarna börjar på dagis nästa vecka så där vet jag inte alls. Men vad dyrt det blir när alla 3 ska ha kort . Man har så svårt o välja bort,alla är ju såå fina:-)

2010-09-09 @ 22:49:38
Postat av: Petra

Glömde skriva vem det är som skriver;-) men det kanske du kunde ana dig till:-) kram

2010-09-09 @ 22:50:58
URL: http://pwestermark.blogg.se/
Postat av: madeleine

Tävlingen startar idag - publicerades fel tid och dag! :-o Sorry!!

2010-09-13 @ 12:57:36
URL: http://muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0