Facebook

Har lagt ner verksamheten... vet inte om det bara är för mig som det inte funkar, eller om det är samma sak för alla. Men jag tycker internet här hemma blivit segt över lag. Men samtidigt har jag lite svårt att tro att facebook har lagt ner, eftersom jag kan surfa in där på mobilen, det är på datorn det inte vill sig...
Nathalie har varit hos tandläkaren idag. Allt såg jättebra ut, inga hål, traumakontrollen gick bra, och fyllningen sitter precis som den ska. Så nu behöver hon inte gå till tandläkaren igen på 2 år, om inget händer såklart.
Theo var väldigt intresserad av allt som tandsköterskan gjorde, var med och framkallade röntgenbilder, tittade på datorn, var med och hämtade tandläkaren... charmtroll...
En annan trevlig upptäckt jag gjorde precis nyss var att: JAG KLARADE TENTAN I MEDICINSK TERMINOLOGI!!!!
Så himla underbart skönt, så nu känns det som om man kan slappna av lite när det gäller den kursen, den är ju för övrigt snart slut. Har bara en studieenhet kvar, sen är det färdigt.
Det tråkiga är att jag tycks inte få tag på någon LIA-plats... har 2 veckor i Laxå, där jag för övrigt gärna hade varit ännu längre, men det går tyvärr inte för dem, vilket är himla synd. För de två veckor som jag varit där förut, så lärde jag jättemycket.
Igår var Mr Christer här, min nya idol ;). Nu har vi sidor på vårat kar, med dörrar och det är faktiskt skitsnyggt!! Dörrarna ska vaxas en gång till hade vi tänkt. Men för tillfället så är vi mest sugna på att fylla vatten i karet och få fart på allt... Men det är ännu en bit kvar, det måste kopplas en hög med rör och kranar och sånt. Vi väntar på att få ett par olika streamers också..
Just ja.. jag ska på fest i Oktober då Emma fyller 30. Trodde ett tag att jag inte skulle få fatt på någon barnvakt, men min snälla mamma kommer hit och ställer upp över natten. Tack snälla, snälla mamma.
Annars undrar jag när CSN tänker ge mig mina pengar. De har förvisso 2 veckors handläggning på studieresultat och ansökan om studiemedel, men måste det verkligen ta 2 veckor bara för att? Känns lite som att de inte tänker ge något beviljat förrens det gått 3 veckor. CSN kan inte det där med att skynda sig.... Tröttsamt är det i alla fall.
Strax ska jag äta frukost och dricka kaffe. Theo har jag hemma här hos mig idag, det vart så sent i säng för honom igår kväll, så han var jätte trött när han skulle gå upp i morse. Tyckte inte han skulle behöva gå till dagis och vara jättetrött då. Visserligen har jag väl egentligen både det ena och det andra att göra i skolan, men det hinns nog med det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0