Höst!

Jag har många gånger sagt att jag inte gillar hösten. Men det där är lite delat... det finns ju en hel del som jag faktiskt gillar med hösten också. Största nackdelen är ju att det faktiskt blir mörkt, kallt och regnigt. Men nästa sak som slår mig är ju att det är så färggrant. Och när solen är framme om hösten, och luften är frisk, då är det ju faktiskt riktigt skönt att ta en promenad. Promenad lär det bli för mig resten av hösten och vintern. Erik har bara den här veckan kvar att jobba på Eriksson i Kumla, sen är det slut. Det finns förvisso goda möjligheter för honom att få ett nytt jobb rätt snart, men ändå. Kommer han då att börja gå dagtid, så kommer ju det betyda att jag vackert får gå till dagis mitt i smällkalla vintern, med massor av snö på oplogade vägar. Det kommer inte bli så himla kul. Det hade väl varit en sak om vi hade bott nära dagis, men det gör vi inte. Eller nära och nära... det är 1½ km enkel väg. Närmsta vägen är på gångvägar, och dom lär ju inte plogas tidigt på morgonen. Vi får helt enkelt se hur det går. Hoppas på en vinter med lite snö.
Var in till Örebro idag tillsammans med Emma. Hon skulle ha lite allt möjligt och hon frågade om jag ville följa med som sällskap. Gärna, skönt att komma hemifrån. Theo är på dagis och Nathalie är i skolan. Jag borde sätta lite fart med det jag ska göra... Men det går tungt. Har i alla fall fått tillbaka lite uppgifter, alla godkända med plus i kanten... skönt det... Orkar verkligen inte satsa på högre än G just nu i alla fall.
Just ja... kollade in på CSN för en liten stund sen, och vet ni, min studieförsäkran har äntligen kommit in, och jag får mina pengar imorgon. Underbart... riktigt underbart!! Skulle gärna sätta undan en del så man kan inhandla julklappar sen... Men först och främst så blir det nya däck till bilen, lite reparationer på den, sen så blir det ved så vi kan elda i vinter... sen blir det säkert nåt mer... Eriks restskatt till exempel... kul.. näää..
Men nåt jag ska skaffa inom en snar framtid är en hylla till Theo. Ser ut som en trapp, som man får plats med en massa förvaringslådor i, dessa förvaringslådor finns i 3 storlekar, och detta skulle passa Theo himla bra, som har så himla mycket saker överallt. Sen lär väl pengarna även få räcka till vinterkläder åt barnen...
Nähe.. har druckit mitt kaffe nu, och nu ska jag försöka göra det jag ska... och det är INTE att sitta och blogga.

Kommentarer
Postat av: Malin B

Bilar är verkligen "spargrisar"... På Volvo tror jag att det står "jag delar gärna betalningen på fyra månader" i pannan på mig. ;) Denna gång blev det 2.000:- x 4 då. Jotack. Bara till att se glad ut - ungefär.

2010-09-29 @ 08:41:25
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0