Tävling i dubbel bemärkelse

Idol, som ju faktiskt är en tävling egentligen. Om vem som ska vinna, vem som gör bäst ifrån sig. Men det är så himla svårt att välja mellan Alice och Kevin. Nu vann visserligen Kevin, men jag tycker att de är bra på olika sätt.
Men man kan ju i alla fall trösta sig med att båda kommer få skivkontrakt. Ingen idé att tro något annat. För så har det ju blivit i alla säsonger av Idol. Tycker att det blivit så att det går bäst för den som kommer på 2:a plats. Tänk tillbaka på förra säsongen. Då Picasso vann, hur mycket har man sett eller hört av henne? Vad jag kan minnas har jag bara hört Idolsången som spelades frenetiskt. Se hur det gick för hon som kom tvåa (som jag tyvärr glömt namnet på), henne gick det ju bättre för, vad jag kan minnas i alla fall.

Men tävling i dubbel bemärkelse sa jag, jag ska ju självklart tävla igen. Kan inte låta bli att tävla om denna söta peasnuggle från Lekvira. Jag tävlar inne hos Bambi, hon har rätt ofta tävlingar, tänk om jag också kunde ha en tävling någon gång? Men jag vet inte vad jag ska lotta ut, en trasig bläckpenna? Nej då, jag skojar bara. Kommer jag på nåt en vacker dag så får jag väl lägga ut en tävling. Fast jag tror inte deltagandet blir så stort. Så här ser i alla fall en peasnuggle ut.

Håll med om att den är söt?
Kan lova att Theo skulle gilla den, då han älskar att plocka ut och i saker. För den lilla dockan kan man faktiskt ta ut ur sitt skal. Annars så har jag en annan kandidat som kanske skulle gilla den.

I torsdags så träffade jag en väninna till mig, Ellie. Jag skulle shoppa julklappar, och så var det hemskt längesen jag träffade henne, så det var kul att äntligen få till det. Hon följde med som sällskap och inspiration. Vi fastnade ett tag inne på Bara Vara. Vi åt en varsin god smörgås och drack en kopp kaffe var som var kryddat med kardemumma. Det låter kanske inte så gott, men jag tyckte att det var gott, godast vart det när kaffet vart ljummet och inte brännhett.

Samma dag firades det lucia. Klockan 7 på morgonen på sonens dagis. Barnen var jätteduktiga allihopa. På kvällen klockan 18 så var det dags för dottern. De hade framträdandet tillsammans med klass 2A. De var också jätteduktiga, och min dotter var ensam om att ha en sådan pepparkaksklänning som hon hade. Kul tyckte jag. Jag köpte den på pippilotta, där ska jag nog köpa ett par bättre vantar till Theo, som faktiskt tycker att det är kul att vara ute och leka i snön.
Och du Ellie, vi som sa att det dröjer innan han går, samma dag så tog han faktiskt 2 steg själv.


Nu ska jag gå och lägga mig och sova, det börjar bli sent.
God natt!

Kommentarer
Postat av: Ellie

Tack för träffen det var trevligt, ja det var ju det jag sa att det inte skulle dröja innan han släpper. Nu kommer han snart igång på allvar sörru o då blir det jaga av hahaha.

2008-12-13 @ 14:11:49
URL: http://htt:/fundersammastunder.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag skrev vad det gällde.Jag vet mycket väl varför man gör ultraljud, jag var ju nyss på ett. Varför skriver du det där i bloggen istället för direkt till mig? Förstår du inte att jag kanske inte vill gå in på det närmre i bloggar?



2008-12-13 @ 15:29:06
URL: http://lindaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0