Ny vecka, nya krafter??

Ja kanske får man lite nya krafter denna vecka... Man vet aldrig.
Till en början så ansåg jag att gå till jobbet när Erik låg kvar hemma och sov, och skulle jobba eftermiddag, och därmed inte vara hemma när jag kom hem, vara en plåga. Men jag tycker inte så längre. Nu ser jag det snarare som att jag kommer hem, får rå om mig själv, och göra som jag vill, utan att någon kan kika bakom ryggen på mig när jag chattar, ingen som ställer konstiga frågor, och dessutom så kan jag sitta vid vilken dator jag vill! Men samtidigt så känns det förbaskat tomt. Saknar min Erik, samtidigt som det är lite skönt att vara ifrån honom.
Känner mig egendomlig i kroppen, vet inte vad det beror på, kanske på väg att bli sjuk, hoppas inte...

Festen hos Johan och Karin i Lördags var trevlig, så länge inte Erik och Emil gav sig in på att sjunga kareokoe med låten som fame från början gjorde... give me your love hette den visst. De kunde varken melodi eller text, trots att den stod.. det lät för jäkligt.
Men de sjöng en annan låt, en schlager, på svenska som Tomma Körberg sjöng från början... kommer tyvärr inte ihåg vad den heter, men den gjorde de ritkigt bra tillsammans.
Skrattattack fick jag när Emil sjöng My heart will go on... där missade du nåt Emma... någon som kan sjunga som en gosskörspojke, och med någorlunda bas... och skifta där emellan som ingenting... Ja, alla skrattade åt det, det skulle man ha inspelat *asg*.

I Söndags var barnen här några timmar, jag var trött som en gnu, hade kunnat somna i soffan ett flertal gånger, men det kunde jag ju inte... huga.. Men jag fick iaf gå och lägga mig tidigt på kvällen, så jag var någorluna pigg när jag vaknade... dvs vid klockan 3:30, då var jag kissnödig och kunde inte somna om efteråt... Låg och halvsov fram tills klockan hoppade igång. Dessvärre ledde det till att jag var snortrött på jobbet idag. iaf på eftermiddagen.
Imorgon är det tisdag, och det betyder veckans längsta dag... eller den får tävla med torsdagen om den saken... aj, aj.. ont i magen igen.. vad är detta??!

På Fredag ska jag gosa bebis, i Storå, visserligen lite långt dit, men vad tusan.. jag bara måste... Ska gosa med en liten Tony.. innan dess ska jag köpa någon liten present till honom... eller varför inte en liten present åt Tonys Mamma?? Ja, ja.. får se vad det blir.. det kan jag ju iaf inte skriva så här offentligt ;).

Borde göra frukost till imorgon, men jag tror jag gör den imorgon bitti istället... nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag krypa ner i sängen.. känner mig faktiskt riktigt trött...

Jag vill ha en kram.... en godnattkram... av min Erik... suck...
//Linda

Everything but nothing

Ungefär så känns mitt liv lite som. Kan inte beskriva det på nåt bättre sätt... Men Emma skriver många bra och tänkvärda ord, som kommentarer här i min blogg... Det blir genast att jag ser det jag skrivit, och mina tankar ur en lite annorlunda synvinkel, vilket kan vara bra det med.
Och ni som följer bloggen, vet kanske att jag har plågats (nåja) den senaste veckan.. förhållandet har mått dåligt, jag har varit på pissigt humör, Erik har haft ont, det har varit svinkallt ute och superstressigt på jobbet och miljoner krångel... Kan det bli värre?? Jo, det kan det säkert... Men nu känns det i alla fall bättre. Ska jobba över imorgon, så då kan jag ju lägga upp ett litet förråd med grejor på jobbet, så kan jag ta det rätt lugnt på jobbet sen. Skönt... synd bara att dagarna har en förmåga att bli långa då... Men då kanske även jag får tid att springa runt och snacka med folk.
Imorgon är det partytime, vet inte om jag har lust att dricka... känner mej inte det minsta sugen. Kanske var det därför som jag tackade ja till att jobba över, kanske beror det på nåt annat... vem vet... jag... om en vecka... annars så är jag väl helt enkelt inte sugen...
Shoppade idag, fick så trevlig lön, även om en massa gick åt till räknigar och annat tråk. Men shoppade lite kläder åt mig idag, nåt av det ska jag väl ha imorgon är det tänkt, får se vad det blir.
Blir en kortisblogg idag, ska strax in och duscha, sen ska jag krypa i säng. Ska börja redan klockan 06 imorgon, vilket betyder att jag blir hämtad 05:30... som i sin tur betyder att jag får kliva upp 04:45. Känns ju spännande. Jag får trösta mig med att jag ska sova middag när jag kommer hem sen. Är trött redan nu, orkar egentligen inte duscha, men det känns som det är tid för det.. eller känns.. ja ni vet nog vad jag menar.
Nähe.. gäsp och dusch
//Linda

Han har tappat greppet!

Borde man bli chockad?? Läste precis om folkpartisten Lars Leijonborg... ska man skratta eller gråta åt hans uttalanden, och vad han står för? Läste på aftonbladet, att han tyckte att en särskild nämnd skulle få bestämma om vad som skulle få sändas på tv. Tycker inte ni att det börjar osa lite väl odemokratiskt då?? Jag menar jag tycker att man ska få ha kvar sin yttrandefrihet, så länge man inte kränker någon... Att styra vad som ska sändas på tv, känns ju lite som att bo i Ryssland... Nä.. han borde nog hoppa åt sidan, det är i alla fall vad jag tycker.
Ville slå till våran produktionstekniker på truten idag, han fixade så jag hade hur mycket som helst att göra på eftermiddagen, genom att tala om att jag skulle fixa en pedal som jag aldrig har gjort i hela mitt liv. Inte underlättade han det hela heller... för det fattades både material och verktyg för att skurva i de nipplar som skulle sitta i den. Borde man skratta eller gråta? Är alla produktionstekniker lika korkade?? De kan väl planera lite, å ha lite framförhållning? Så de slipper ställa till det för oss vanliga dödliga... Men de är ju högre i rangen.. så de gör väl som de vill, och skiter i alla andra... precis som chefer brukar göra över lag... iaf inom industrin, och den erfarenhet jag har.
Har inte gjort nåt idag, gjorde inget igår heller, förutom att gräla med sambon över sms, värdelöst... men vi är sams nu...
Min svägerska Emma sa att hon oxå ville att livet skulle vara som en romantisk dröm... men jag får väl insé att mitt nya samboliv kommer likna mitt förra... in i samma gamla mönster, gräla en dag varannan vecka, sex mer och mer sällan och en sambo som fokuserar fullständigt på sin hobby... Jag kanske ska ställa tillbaka mig på livet jag en gång hade med mitt ex?? Att vara van att inte sitta i första rummet, för i hans liv kom jag först i 3:e hand.. eller 4:e nu när jag tänker efter... I första hand kom jobbet för honom.. självklart, man måste ju tjäna pengar. Det kan jag förstå... I 2:a hand kom innebandyn (hobby/fritidsintresse), han var tvungen att vara med på alla träningar, alla matcher och alla jippon... att jag ville ha honom för mig själv en hel helg kunde jag ju bara glömma... I 3:e hand kom vännerna, de kunde man inte svika... festa, gå ut på pubben, komma hem dagen efter, vara bakis hela dagen. Och i 4:e hand jag... Med det har jag inte sagt att man ska skita i sina vänner.. för det ska man inte... Men varför kan inte jag få lite uppskattning? Tänk om jag kunde få höra att jag var duktig?? Att få höra att jag är söt, fin eller vad som helst som skulle göra mig glad... Men nä.. det tycks vara totalt jävla hopplöst att få höra om sånt... så vida man inte går in på en mansdominerad sexsida... där alla kvinnor är potentiella sexobjekt... Testa själva här.
Nu ska jag hitta på nåt, försöka få tiden att gå, tills det är dags att gå och lägga sig, så jag slipper tänka på lite närhet... av naket slag... så jag bara kan glömma, gå vidare... eller varför inte bara få försvinna, till en bättre värld??? Drömma kan man ju i alla fall. I början när jag jobbade så längtade jag efter att få komma hem, att få kramas med sambon, att få vara nära honom... nu när jag kommer hem längtar jag bara tills det är dags att gå och lägga sig... Känns som om jag tappade det mesta när han jobbade eftermiddag i 2 veckor.. Men varför ska jag bry mej egentligen? Han gör det ju uppenbarligen inte i alla fall.
Jävla skit!
/Linda


sjöstjärna som slemmar

intressant rubrik va?? Men så är det faktiskt.. våran sjöstjärna, som är blå (för den som vill veta) slämmar i akvariet, på rutorna. Men det gör den inte alltid... vet inte varför den gör det, har inte fått nåt givande svar, vart jag än har frågat... så jag får väl fortsätta att undra.

Igår vart det sent innan vi somnade jag och Erik. Vi låg och pratade länge, om framtiden, nutiden, dåtiden.. ja allt. Naturligtvis så sprang tiden förbi... och när jag somnade så var nog klockan 23:30. Jag var trött som en jag vet inte vad på jobbet. Gick bra att gå upp i morse, inga problem alls. Men frös massor i alla minusgrader... Har en mössa, men den är så jäkla ful, så den törs jag väl inte visa mig för allmänheten i... då skrattar nog de jag samåker med åt mig...
Vart lite lessen igår, och det smittade av sig på erik, så vi var lite lessna i kapp... sen så säger han alltid olika om framtiden, å jag blir så vilsen... först säger han att det kanske kan hända nåt till våren, sen ändrar han sig och säger efter sommaren... Vad ska jag tro liksom??

Har ätit kyckling och ris idag, smakade bra, men som vanligt fick jag steka och tina kycklingen... erik påstår att han bara misslyckas... iaf med att tina kyckling... han har provat en gång, och kokade kycklingen i micron...Men då blir kisse glad istället. Och det dumdjuret pajjade ett foto för oss idag, som stog på bokhyllan i köket... blir galen på det jäkla djuret. Hon kan väl hålla sig på golvet?
Säljer henne snart, och skaffar ett fredligare djur... vet inte vilket bara... en chinchilla kanske?? De är söta.

Nu tänker jag gå och borsta tänderna... sen tänker jag sova... var sugen på annat, men det lär jag inte få nåt... fick inget igår heller... fan... varför har jag ingen sambo med rejäl lust för?? Och varför kan han inte få vara frisk och utan sin hemska sjukdom... *muttrar*

//Linda

å så var det söndag

Hola'
Å så var det söndag, tusan vad helgerna går fort... de bara springer iväg. Snö har det kommit, kallt ska det bli.. Jag kommer hinna frysa ihjäl imorgon bitti när jag väntar på skjutsen in till jobbet. Satan i gatan säger jag bara.. brrrr. Klä på mej kan vissa tycka.. Jo, det skulle jag jättegärna göra, om jag hade ett omklädningsrum... men det har jag inte nåt... Har jobbat där i ett par månader nu, men ännu inget omklädningsrum... Kommer säkerligen att frysa ihjäl. Inne på själva avdelningen är det ju inte kallt, så jag kan inte gärna ta på mej erotikdödare (långkallingar) och ha på mej där...
Skrev här om dagen att jag lider brist på uppmärksamhet... och det stämmer så bra så... och vill man höra snälla saker om sig själv, så finns det ju bra sidor för det.. Men det håller jag hemligt för Erik... Hänger på klubb6, inte för att jag snackar snusk med någon, är inte ute efter det... men man får en massa snälla kommentarer om sitt utséende, och det känns som om jag kan behöva det ibland, eftersom jag aldrig får det från min egen sambo. Och som kvinna behöver man bekräftelse, går nog inte att komma ifrån. Man kan nog förneka det hur länge som helst, men förr eller senare så kryper det upp till ytan. Jag önskar att jag bara kunde säga allt det här till Erik själv, rakt upp i ansiktet, men så fort jag försöker så tar det bara stopp...
Barnen har varit här i helgen, åkte hem idag. Josef fick komma och hämta dem, bjöd han på fika, så ska han få lite bensinpengar när jag får lön sen... Har även bestämt mig för att skaffa ett sånt här autogirokort på gymmet i Haga... så jag kan sätta igång och träna. Men med tanke på alla framtida planer så känns det lite hopplöst.. men, men.. jag får väl träna så långt jag hinner...
Har inte gjort någon matlåda heller, har inget kött att stoppa ner, ingen sås heller för den delen... undrar vad jag ska äta... Erik tycks inte fatta att jag har dåligt med pengar... bad om pengar ett par gånger förra veckan... men det sker ju alltid med suck och stön, och så får jag höra att även han har dåligt med pengar.. Men han har ju betydligt mer pengar än vad jag har... får väl pengar den 25:e.. lön och så.. och det blir ju najs... Men jag kommer väl att svälta ihjäl innan dess... Eller nja.. har väl lite att ta av.. men jag kommer väl få gå hungrig... jäkla skit.
Känner mej särskilt gnällig just nu.. tycker dessutom synd om mej själv... vad är det för fel på mej????
Tänk om Erik kunde säga någon gång: Hej där, vad fin du är, och bara hålla om mig... men en sån kommentar lär jag väl aldrig få höra...
Fick höra en gång för länge sen när jag hade varit hos Erik i ett sms, då hade han skrivit: godmorgon snygging, hur är det?? Men sen dess har jag aldrig hört det... förutom i heta stunder... då han mumlat fram nåt mellan tänderna, knappt hörbart. Kanske han sagt nåt annat, och jag haft rejält önsketänkande.
Fick även ett me like you en gång i april tror jag.. inget mer sånt sen dess heller...
Just ja.. i somras fick jag faktiskt höra på sms att jag var ju faktiskt rätt snygg.. det hade han kommit på när vi kollat på tv en kväll, och han börjat kolla på mej istället, då skrev han det i ett sms mycket senare... när vi var lite oense... men i samma sms så kallade han sig för patetisk... så man kan ju fundera på om han menade det... Och när jag säger att jag sparat de meddelandena, och läser upp dem för honom, så säger han att han skäms... Jag undrar vad han har att skämmas för, någon som vet?

Nähe.. ha en bra kväll folket..
//Linda

Smärtfritt

Tänk att det kunde gå så bra. Det trodde jag inte till en början faktiskt. Först lät det som att morsan och gunnar inte skulle komma, men sen så hörde de av sig efter några timmar och sa att de skulle komma oavsett. Och det gjorde de med. De hade med sig tårta och allt. Mycket, mycket smidigt.
Så här vart det väldigt mycket folk. Vad jag fick?? En hel del... men nu mera har jag 2 par gångstavar iaf...  sen så fick jag lakan, som jag ska byta, för de var tvådelade, och det kan inte jag ha till våran säng... så det ska jag byta så fort jag hinner. Sen så fick jag ett fint gråvitt porslinsfat, med nå stenar till och ett vitt ljus som var format som en ros av syrran, robert och nea. Fick en tavla, och sexextrakt av Emil ha ha. Och så fick jag en bok, av Erik.. ja jag fick en hel del. Kände mig riktigt bortskämd. Fick ju dessutom en till tulpanbukett av svärmor, jättefin var den. Så nu har jag två buketter!!
Men alla fikade och hade trevligt. Nea var tyvärr sjuk, hon har säkert smittat mig nu.. men, men.. vad gör jag inte för min lilla ängel. Kunde inte låta bli att mysa med mosters flicka! Tyvärr så orkade hon inte vara med och leka, men det gjorde nog inte så mycket. Tyvärr så kommer inte Leo och Alexander alldeles bra ihop, två unga herrar som båda har väldigt stark vilja. Vi får hoppas att det växer bort.
Nu har båda barnen här lagt sig, och jag tror att de somnade på fläcken. Undrar när de vaknar i morgon bitti. I morse när jag gick upp ville jag inte alls gå upp... men som vanligt så får jag gå upp ändå. Förut skyllde Erik på att jag inte hade nåt jobb. När barnen sen kom de veckor han hade jobbat förmiddag, och veckan efter skulle jobba eftermiddag, så skyllde han på att han var tvungen att vara vaken länge för att vända lite på dygnet, för att inte vara trött på jobbet... Men nu när han gått eftermiddag och ska börja gå förmiddag så skyller han på att barnen inte väcker honom... Undrar vad nästa undanflykt blir... Och det är vid sådana här tillfällen som jag verkligen kan fundera på om han är mogen för barn... Kommer jag få dra hela lasset då med blöjbyten, nattvak osv??
Känns som att Emma förstår vad jag menar när jag snackar om Erik, men det är väl inte helt konstigt... de är ju faktiskt syskon, och hon har nog genomskådat sin bror för länge sen... så Emma... tala om alla hemligheter!!!
Är fortfarande sjukt nöjd med min bh... som jag fick av Erik, sitter hur bra som helst.. får sveriges klyfta med den, precis vad jag hade önskat mig. Nu ska jag bara hitta en lika grym topp att ha till... då kommer stackars Erik kolla ögonen ur sig... ha ha ha ha ha. Och säkert en hel hög med andra pojkar.... Men lite uppmärksamhet kan jag behöva ibland, får jag sällan från Erik, iaf inte sådana blickar som att jag vore snygg eller attraktiv... Känns ibland som om jag kan ta av mig alla kläderna in till underkläderna och gå runt i... han skulle inte bry sig i alla fall... Det kan hända att han säger att jag är snygg när vi har sex... men det säger han väl bara i stundens hetta så att säga. Annars är nog det sötaste jag kan få höra från Erik: Min lilla flicka... Så komplimanger är inget jag får på bara så där rakt upp och ner. Men han måste nog försöka lära sig att KVINNOR VILL HÖRA ATT DE ÄR FINA, SER BRA UT OSV, OSV. Undrar om alla karlar har samma problem???
Nähe.. jaha.. den 3:e januari så får jag veta om det hänt ett misstag eller ej....
Kram på er alla!
Obs.. bara för att jag gnäller lite om Erik så är han ändå mitt allt, den jag vill ha och den som värmer mitt hjärta och finns i mitt huvud.

imorgon gäller det

Imorgon är det kalas på listan. Huga, hur ska det gå.. för hoppningsvis går det bra... men det blir mycket folk här i stugan.. eller lägenheten. Det ordvalet är ju lite mer sant.
Syrran kan kanske inte komma, hon ringde mej när jag jobba, å undra vad det var som lät förbannat... tror hon att det är tyst på en montering?? Naiva krake kanske man ska säga då...
Sen började hon snacka om att det skulle vara dåligt väder imorgon... skulle inte förvåna mig om morsan och gunnar ringer i sista stund och säger att de inte kan komma... skulle inte förvåna mig det minsta... Skulle heller inte förvåna mej om det var syrran som sa åt dem att vara hemma, för då skulle de isf få ta hand om Linnea... Men, men, ska inte rita fan på väggen.

Öppnade paket till mig i natt, grrr sexy underkläder fick jag av min älskling. Har ett par på mej nu, men hur de ser ut får inte ni veta.. men de är köpta på snyggunder. Fick ett antal trosor, och så en bh.. som jag har på mej nu, sitter grymt bra...
Nu är det väl bara handbojor med lila fluff som fattas... ha ha ha...

Igår var Linda här, och vi hade jättetrevligt, vi skrattade ungefär hur mycket som helst, diskuterade sex, förlossningar (mina då...), drack kaffe och så fick jag tulpaner. Hon tyckte det passade eftersom det var tulpanens dag igår... visste inte jag.. så jag har födelsedag på tulpanens dag.. Fina var de iaf, lila och söta... Kanske ska säga: vilket söt... *asg*.. Nä, det där var ett internt skämt..

Har jobbat idag, men det gick riktigt tungt idag, varken orkade ville eller nåt annat heller.. men jag fick lite gjort iaf, tur inte chefen var där.. och inte minichefen heller... jamsade mest runt, å snacka med massa andra. Lärde mej en gnutta nytt, börjar bli trött på den station jag står på nu, står ju alltid där själv och pratar aldrig med någon... så vida jag inte själv flyttar på mig själv och tar kontakt med någon annan. Trist.

Har fastnat för en låt förresten: All good things (come to an end)  med Nelly Furtado. En annan favorit är 7 mila kliv.. iaf om man ska sjunga med... det var med nöd å näppe jag kunde hålla truten i morse när de spelade den...

Barnen är här, de leker och har sig på sitt rum, de vill visst bada sen, får se hur det blir med det. Erik har inte kommit hem än, å andra sidan har inte slutat än heller. Han skulle förbi och handla innan han kom hem.

Som jag skrev nyss, att morsan och gunnar säket inte kommer... nä.. de har hört att det ska bli dåligt väder imorgon, med mycket snö osv... så de kommer inte imorgon... nähe.. så nu får jag ringa runt till varenda jäkel och säga åt dem att komma på söndagförmiddag, då jag allra helst hade velat vara själv med min erik... Kul start på mitt 27-åriga liv...bah.

//Linda

ang gårdagen, och dagen såklart!

Tänk att det blir missförstånd när man pratar med någon... eller alltså.. pratade med Emma igår, himla trevlig... Men så vart det ju lite fel.. läste en blogg, tog åt mej fast jag inte borde, och klagade en massa, och så samtidigt så har jag en till vän, som även denna har svårt att förstå att man är trött när man har jobbat... Och så namnger jag den ena och inte den andra, och då vart det ju genast så att den ena tog åt sig allt, vilket inte var meningen, men berodde på min egen klantighet. Förlåt Linda!!
Linda är på väg hit, får se när hon dyker upp, vi skulle dricka lite kaffe tänkte jag. Och jag ska försöka orka med att göra mat idag... orkade inte igår, var totalt slutkörd.
Annars då, fyller ju år idag.. *tyst säg inget*. Folk har frågat hur gammal jag blir... kunde de inte fråga hur ung?? Fick skambud på 42... Tittar mej i spegeln noga och kollar om jag ser ut som 42 bast.. men nä... imorgon får han höra att han borde bära glasögon på heltid, så han ser vilken skönhet jag är... *just det ja...*
Många har grattat mej idag, känns himla fint, många på jobbet har gjort det, och så har en kompis och så några i familjen med då.. Men inte brorsan... men det hade jag å andra sidan inte trott att han skulle göra heller... Han grattar bara om han får order att göra det från morsan...
På Lördag blir det massa mycket folk här, ska bli trevligt, men jag kommer vara slut efteråt... och tänk all disk som kommer bli.. *me not like*.
Erik jobbar, och påstår att han har dåligt samvete som inte kan vara hemma med mej... han menar på att jag fyller ju år... men vad tusan, jag kan väl vara själv för det?? Nåt jag är van vid liksom.. blir sällan ihågkommen på min egen dag, så jag är härdad och van.
Nu ska jag kolla in på familjeliv...
Kram på er!!
//Linda

trött som en gnu...

Måste bara svara på nåt som jag tog åt mej av i Lindas blogg...
Vissa människor tycks bara inte förstå att det kan slita på ork och socialt liv när man jobbar.. Innan har jag inte haft så många heltidsjobb, iaf inte där man måste ligga i och jobba precis hela tiden. Hade ett heltidsjobb när jag jobbade på plantmarknaden, men där var jag ju bara en månad..
Visst praktiken på Meritor kanske man kan relatera till... men det är en jäkla skillnad, då man var praktikant, inte hade något som helst ansvar och så hade man inte nåt att göra hela tiden.. ofta kunde man bara sitta och slappa medans maskinerna jobbade. Hade alla maskinera funkat samtidigt så hade man haft att göra, men nu gjorde de sällan det...
Så nu när jag äntligen har fått ett jobb, så har jag fullt upp med att sköta om det jag ska.. göra bromspedaler till exempel... dra i skruvar och nipplar och grejor och man måste många gånger ta i för att dra åt det tillräckligt hårt. Gör man det inte så kan det leda till att någon krake som får just den bromspedalen får en dumpers som inte stannar när de trycker ¨på självaste bromen.. och det vore jäkligt besvärligt om det skulle kunna spåras tillbaka till mig...
Så att jag inte orkar med att höra av mig till dig, eller till någon annan får du försöka ha förståelse för.. men det kanske är svårt, att förstå när man som ung kan ringa och sjukanmäla sig till skolan och bara ligga hemma och sova, för att man inte orkar gå till skolan, eller för att man inte vill... Men du lär väl upptäcka en vacker dag att arbetslivet inte funkar likadant.


Är glad att jag har svägerskan iaf.. hon förstår att jag är trött efter att jag jobbat, och hon är glad för att jag har fått ett jobb i alla fall. Är glad för att Erik förstår med...  och jag förstår honom nu när han är trött när han kommer hem från jobbet.
Trivs bara bättre och bättre på jobbet på tal om det.. har förlängt till 23/2, så det känns jäkligt skönt måste jag säga. Äntligen lite pengar på kontot,, iaf pengar att prata om :P. Mina jobbarkompisar hoppas att jag blir kvar där även efter datumet ovan, de tror på att jag får vara där fram till semestern.. å det vore ju inte fy skam.

Är nyfiken till miljoner, vill veta vad Erik har köpt till mig i födelsedagspresent... vill veta nu.. får se när jag får öppna.. skulle inte förvåna mig om jag får vänta tills imorgon kväll.. hur ska jag stå ut??
Vet att jag har fått underkläder, men vet inte hur de ser  ut.. hoppas det är några sexiga saker ;).

Mer då.. längtar tills den dag då jag är garanterad en föräldrapenning som baseras på det jobb jag har nu.. men det lär väl dröja ett tag till.. måste jobba med det där i 6 månader sammanlagt... och samtidigt som jag kan känna att det inte är tid för litet ännu, för jag vet ju inte om jag har jobb i 6 månader, så önskar jag ändå att det kunde hända en liten olycka... men, men.. den som lever får se vad som händer.

Igår så gick jag och la mig klockan halv tio.. somnade till och så vaknade jag när klockan var tio.. av att jag hade en dikt i hjärnan.. en som jag dikterat upp själv.. var tvungen att skriva ner den på ett papper, och tänkte vara snäll och dela med mig av den här... Kritik mottages gärna.. :D.

Du har en gåva i dig,
en värdefull och bra.
Den gåvan kallas kärlek,
och kan visas med en kram.

Det bäste du kan göra med den,
är att dela den med nån',
med någon som du tror på,
någon du tycker om.

Jag ger dig nu ett fång,
av det fina som jag har.
Det kallas visst för kärlek,
och den vill jag du ska ha.

Den handlar om att dela,
med någon speciell,
och just denna någon,
är ju faktiskt dig.

Tillägnad min älskade sambo.

Det får avsluta min blogg för idag!
Kram till er som förtjänar det!!

Å just ja.. grattis till Emma och Andreas som fått en liten Simon!!

//Linda

Grattis å sånt

Jaha.. så har ännu lite pengar gått åt denna månad.. som det alltid gör när folk fyller år. Grattade både Leo (svägerskans söte son) och Eriks brorsa. De fick varsin present, och båda såg rätt nöjda ut. Får väl hoppas att Leo finner någon lycka i piratskeppet, slår vad om att min Alex skulle bli lika lycklig över ett sådant. Får se vad det blir när han fyller år. Men det är ju först i mars.
Sen fyller jag år snart oxå... inte många dagar kvar. Återstår att se om jag får nåt i present.. Eller jag har fått en redan.. Men Erik tyckte vi kunde dela på den presenten.. hi hi.. Vad det är?? Det är en fisk som vi har i akvariet.. en pincettfisk.. Hur snygg som helst. Den är typ silverfärgad med kopparfärgade band på... Ja, de som kommer hit den 20:e får se hur den ser ut då.. Mycket elegant.
Jag tror jag iaf kommer få underkläder av min älskling, det har jag iaf sagt att jag vill ha... och jag tror även att han har hajjat vilken typ av underkläder jag gillar mest.. Får se om jag får sådana, eller såna fula som jag fick av mitt ex.. hoppas inte... Men, men.. han gick iaf igång lite på underkläderna jag hade igår *muahahahaha*. Mer detaljer än så tänker jag inte gå in på.. för mitt sexliv är bara mitt! Inspiration och fantasi till erat eget får ni leta efter någon annanstans ;).
Fick även höra att svägerskan (Emma.. kanske är på tiden att jag kallar henne vid namn istället?), fått förlängt på sitt jobb, vart himla glad för det faktiskt. Håller tummarna för att hon får köra upp för körkortet snart.. skrivningen har hon ju redan klarat.. Själv borde jag börja med det hela..
Erik sa här idag att han skulle köpa nåt mer till mig.. hmpf.. jag blir ju bortskämd.. jag som inte är van med det här med presenter när man fyller år. Visst fick jag presenter som barn, av mina föräldrar... det har jag alltid fått.. men sällan den dagen jag fyller år. Men i år kommer många hit och firar mig.. Får se om kompis Jimmy kommer med, vore trevligt!!
Vad har vi mer gjort idag då? Vi var in en sväng på Rusta, mycket snyggt hade de där. Eller snyggt.. det var nog överdrivet, mycket coolt skräp kanske man ska säga att de hade där. Sen så var vi även till reef zone, massa snygga koraller, och massa fina fiskar. Men det börjar bli rätt fullt i akvariet nu, så nu finns det inte så mycket plats till att stoppa i mer levande där, ja förutom koraller då. Med oss från reef zone fick vi en stycken fisk.. söt sådan. Hoppas den äter upp massa läskiga fire worms... små, små maskar med taggar på.. taggar som är tunna som glasfiber.. ni som fått glasfiberstickor vet hur det känns när man får sådana i fingret och knappt får ut dem...
Handlade på Willys, men när vi var där så ville jag bara hem.. min mage har inte varit så jätterolig idag. Inte så jag har ont som man har när man har magknip, känner mig snarare lite öm i nedre delen av magen, runt livmodern och delarna som hör dit.. Men det är inget ovanligt. Hade jag nästan jämt när jag hade spiralen.. innan den följde med ut. Funderar på om den sa upp sig på grund av dålig betalning, och därför tog första bästa chans till att få komma ut därifrån.
Onyttig mat vart det idag.. men har kommit på mig själv med att tänka nyttigare nu mera. Ska laga maten bättre har jag bestämt, börja äta mer potatis, inte för att det är så nyttigt... men jag gillar varken cos cos eller linser, så då får potatis faktikst bli bra. Riktig svenssonmat! Undrar om det beror på att man är bebissjuk... jag kanske försöker förbereda min kropp med välbehövliga vitaminer osv?? Jag har ingen aning, skumt är det i alla fall. Dumt att vara bebissjuk, det är i alla fall INTE nyttigt. Inte blir det bättre av att man hänger på www.familjeliv.se heller.
Nu börjar jag bli aningens mycket trött, så jag tror att jag ska umgås en sväng med tandborsten, och efter det ska jag nog ta och kela med kudden!
Och hörni folket där ute.. gör ingen norrlänsk grytlapp.. jag tror inte det är skönt!! Vad det är?? Läs Slitz så får ni veta... Imorgon kommer nog en liten samling med sexlagar som gäller på olika ställen i världen...

//Linda

Jag ljög här om dagen

När jag sa att en biljett mellan hallsberg och örebro med sj kostar 60 pengar så hade jag väldigt fel. Det fick jag erfara igår, när jag fick ta tåget hem, för det var fullt i alla bilar, och han jag brukar åka med skulle sluta tidigare, han skulle kolla lägenhet i rosta.
Så jag fick skjuts av ett par arbetskamrater, till hallsbergs station, i hopp om att jag skulle hinna med tåg i bergslagen tåget, men det gjorde jag dessvärre inte.
Fick lösa biljett på tåget.. kan någon gissa vad det kostade??? Det gick på 105 spänn! Tänk er själva.. åka 3 mil med tåg med SJ, det är fan inte billigt det... Den törra konduktören sa att det kostar 50 kr i påslag, om man löser biljetten på tåget... Helt jävla otroligt. Inte kan man läsa sig till det någonstans heller... lite dålig stil måste jag säga.
Nä, det får vara nog om det!!

Pratade med Erik igår natt, och tydligen så har jag sagt nåt som han vart både ledsen och arg över. Han snackade en massa om det i sms, när jag hade kommit hem idag. Han har visst varit deppig hela dagen. Saken är den att jag inte har en aning om vad jag har sagt, för att såra honom... illa...
Men vi har sagt att vi ska prata om det, jag vet bara inte vad jag ska prata om. Är det inte sådana här dilemman som killar brukar råka ut för, dvs att de inte kommer i håg vad de har sagt till tjejjen, som i sin tur blir sur??? Får återgå till mina funderingar om det hela.

Annars har jag ont i skallen för tillfället, och så känner jag mig lite yr, tror det beror på att jag inte har ätit någon riktig mat idag. Fick tårta på jobbet, då kvalitetsstaffan fick sluta idag. Han var inhyrd från manpower, en riktigt bra kille, som tog tag i saker och ting. Han skulle f*n passa som att bli avdelningschef, då hon som är chef över våran lina nu, inte ska ha kvar den postionen, hon har gått över till en annan lina. Men han skulle i alla fall passa kalasbra till det.. men, men.. han skulle börja jobba på scan, vad han ska göra där, vet han inte själv. Men han tyckte det var tråkigt att han skulle få sluta, för han tyckte det var skoj att jobba med oss.

Annars har jag väl fått en hel del gjort på jobbet idag. Paneler kunde jag inte göra så många, då det fattades kåpor... hoppas att det finns på måndag, annars blir det besvärligt vill jag lova.

Försökte sova middag idag, när jag kom hem från jobbet, efter att jag skurat ett par toaletter och badrum. Men Erik kom ju på att han skulla ha sms maraton just då, så jag fick inte mycket sömn i mina stackars ögon. Mitt i allt så ringde den förbannade telefonen.
Grannarna har klagat på vårat akvarium.. vi gör allt för att få det tyst.. men det går inte så där jättebra... hmmmm Nu är det en pump som lever rövare... får se om vi kan få den att förstå att den ska hålla truten på sig...

Sa till Erik att vi får gå dit och tala med dem, och fråga om det har blivit nå tystare... för de ringde idag och sa att det var nåt som lät. När vi hade en annan pump inkopplad, så var det dock 10 resor värre, så vi har gjort mycket för att få det tystare. Och ju tystare det blir, ju skönare blir det ju här hemma, om man kan vila öronen och så.

Nähe.. nu ska jag filosofera vidare om vad jag ska göra den här kvällen.. blir väl CSI senare kan jag tänka mig...

Ha de gott
//Linda

Glada besked

Det fick jag ett idag, vart rätt glad, även om jag hade hoppats på ett annat... Men det är bättre än inget alls. Vad jag snackar om?? Jo, Anna från Uniflex ringde, och sa att jag fått förlängt på volvo, så nu ska jag vara där till 23 februari. Mrn hade jag fått som jag velat så hade jag hellre hamnat på Meritor, men jag fick höra från malin att de har svårt att ta in folk från Örebro. Snacka om diskriminering.. blir så sur. När jag bodde i Storå så var inte det bra heller, vart tusan ska man bo då?? De kan väl inte få in alla bra montörer från endast Linde?? Diskriminering kallar jag det för!!
Erik hade snackat med Dejke där borta förut, och snackat för mig vill säga. Och han pratade om min praktiktid där och så... men då hade gubben sagt att en praktikplats inte behövde vara nåt positivt.. och visst, det kan jag väl förstå, om man har misskött sig... Men det hade inte jag. Det är tydligen inte meningen att jag ska få jobb där, så enkelt är det bara. skit säger jag bara.
Men jag har i alla fall ett jobb i hallsberg, får trösta mig med det.

Vart lite irriterad på han som vi brukar åka med om dagarna, han sa 10 minuter innan vi slutade, eller om det var 15, till den andra som åker med oss att han skulle jobba över. Han hade funderat på det redan på förmiddagen, men bestämt sig först på eftermiddagen. Kunde han inte ha bestämt sig för det lite tidigare så vi kunde hitta andra att åka med hem? Tydligen inte.
Det slutade med att jag och Molle fick gå till tågstationen och ta tåget hem, men det var ju tur att det kostade gratis i alla fall, för det kom ingen konduktör och bad om biljett, vilket var en jäkla tur för min del. Hade fått krångla big time då. Men det ska SJ bara ha, för sina obekväma tåg och dyra priser. Enkel biljett med SJ från Hallsberg till Örebro kostar 60 pengar. Med TIB (tåg i bergslagen) kostar det endast 30 pengar, snacka om skillnad...

Har tagit hand om lite disk här hemma, fixat matlåda åt mej, och ätit ett litet mellanmål när jag kom hem. Funderar på att käka en apelsin, borsta tänderna och sen gå och lägga mej, för jag är redan trött. Illa... Hur gör alla för att vara pigga efter jobbet? Tell me... please!

Ha en bra dag alla.. det ska jag försöka ha!! Eller rättare sagt, en bra kväll

Den kom ut!

Den rymde, den följde med, den tog snålskjuts.. ja kalla det vad ni vill... Men min spiral följde med ut... Har mens, hade satt in en tampong, när jag blödde massa, hade migrän och kände mej jäkligt trött. Tyvärr satte jag den åt fel håll. Trådarna på tampongen trasslade ihop sig med trådarna på spiralen.
Jag gick på toa, skulle ta ut tampongen, funderade på vart snörena var, funderade på om jag inbillat mig att jag satt in någon tampong, kollade om det var blod i trosorna.. näe.. inte det.
Hmm känner efter för säkerhets skull, och där är tampongen... ÅT FEL HÅLL!!!
Jaha, bara att börja gräva då, men inte sittande på toaletten, fick klä av mej, sätta mig i badkaret.. ja kära nån.. ut kom den, med en spiral på släptåg.
Så nu är jag spirallös. Jag är oskyddad... hur tusan ska jag våga ha sex?? Fast jag är ju bebissjuk... hmmm. Erik sa i ett sms att då kanske det kan hända nåt oplanerat... det fick ju inte mina äggstockar att klia mindre.
Kändes konstigt igår, att spiralen var borta, har ju annars känt den på nåt sätt, iaf när man känner efter, man kan vara lite öm i magen... så igår kändes det tomt i magen, kände inte nåt där inne längre. Mycket konstigt kändes det. Men nu känns det bra. Men jag funderar på om jag ska tordas ha sex med erik... tänk om en olycka är framme?! Det får ju inte gå för fort...Har lätt för att bli med barn, hade jag iaf med mina två första. Med första vart jag gravid, trots p-piller, med andra vart jag gravid 2 veckor efter att jag slutat med p-piller. Snabba puckar..
Men Erik sa här om dagen: Jag vill ju faktiskt ha en liten "sak" med dig...

Har jobbat idag, resten av avdelningen låter relativt säkra på att jag får förlängt, jag vet inte, vet inte när jag får veta heller. Piss... men jag gråter inte om jag hamnar på meritor.. ska erkänna att jag saknar det stället...

Erik jobbar eftermiddag denna veckan, så även nästa. Så om jag får förlängt där borta, så betyder det i praktiken att jag inte får träffa Erik på ett par veckor, så vida jag inte ställer klockan varje natt, för att vara vaken lite när han kommer hem. Men det är tydligen bara jag som lider av att vara utan honom.. han tycker bara att det är en del av livet. Och säger som tröst: Tänk de som har så här jämt, som alltid jobbar motsatt skift. Jo.. visst, men nu är inte jag dom.. Hur kul är det att träffa någon bara på helgerna, och när man har barnen varannan helg, så känns det som om man behöver helgerna för lite komunikation. Men som sagt, han bryr sig inte.
Ja, ja det blir väl pengar i lönekuveret sen i alla fall. Alltid något, sa han som fick se Åmål.

Var hemma hos mamma här om dagen, och vilken skillnad det är på henne!! Hon är så mycket piggare och gladare nu... och på tal om mamma, Gunnar har namnsdag idag, måste ringa och gratta...

Nähe, börjar bli dags för sängen, ska snart gå och borsta tänderna, sen ska jag krypa ner i  sängen och sova.

Gonatt, gonatt!
//Linda

RSS 2.0