Everything but nothing

Ungefär så känns mitt liv lite som. Kan inte beskriva det på nåt bättre sätt... Men Emma skriver många bra och tänkvärda ord, som kommentarer här i min blogg... Det blir genast att jag ser det jag skrivit, och mina tankar ur en lite annorlunda synvinkel, vilket kan vara bra det med.
Och ni som följer bloggen, vet kanske att jag har plågats (nåja) den senaste veckan.. förhållandet har mått dåligt, jag har varit på pissigt humör, Erik har haft ont, det har varit svinkallt ute och superstressigt på jobbet och miljoner krångel... Kan det bli värre?? Jo, det kan det säkert... Men nu känns det i alla fall bättre. Ska jobba över imorgon, så då kan jag ju lägga upp ett litet förråd med grejor på jobbet, så kan jag ta det rätt lugnt på jobbet sen. Skönt... synd bara att dagarna har en förmåga att bli långa då... Men då kanske även jag får tid att springa runt och snacka med folk.
Imorgon är det partytime, vet inte om jag har lust att dricka... känner mej inte det minsta sugen. Kanske var det därför som jag tackade ja till att jobba över, kanske beror det på nåt annat... vem vet... jag... om en vecka... annars så är jag väl helt enkelt inte sugen...
Shoppade idag, fick så trevlig lön, även om en massa gick åt till räknigar och annat tråk. Men shoppade lite kläder åt mig idag, nåt av det ska jag väl ha imorgon är det tänkt, får se vad det blir.
Blir en kortisblogg idag, ska strax in och duscha, sen ska jag krypa i säng. Ska börja redan klockan 06 imorgon, vilket betyder att jag blir hämtad 05:30... som i sin tur betyder att jag får kliva upp 04:45. Känns ju spännande. Jag får trösta mig med att jag ska sova middag när jag kommer hem sen. Är trött redan nu, orkar egentligen inte duscha, men det känns som det är tid för det.. eller känns.. ja ni vet nog vad jag menar.
Nähe.. gäsp och dusch
//Linda

Kommentarer
Postat av: svägerskan

är så trött så jag inte orkar kommentera.....men hoppas ni får det skoj hos Johan .....sörjer lite att jag inte kunde komma

2007-01-27 @ 15:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0