Sitter på Eductus

Jaha.. nu sitter jag här, i teliahuset, har inte direkt mycket att göra, men man kan ju iaf roa sig till viss del med att skriva här, eller försöka lösa en och annan uppgift som man får. Fick ett papper med frågor på, har svarat på det jag kan, men tycker jag inte att jag kan göra.

Har sms:at en del med sambon, och så har jag fåt tips om ett jobb. Benga här, som är min coach, ringde mej igår eftermiddag och tipsade mej. Så jag ska ringa dit idag efter lunch. Handlade om ett långtidsvikariat som CNC-operatör. Passar mej utmärkt alltså. Utbildad och allt. Bara att hoppas att de tycker att jag passar...

Snart ska vi redovisa våran omvärldsanalys, och så ska vi ha personliga samtal. De tycks visst ta en del tid de där. Men det ska nog gå bra. Vet inte om jag får mitt idag eller någon annan dag, eller om jag ens behöver göra nåt sånt. Kanske får börja jobba bums...

Vad händer annars idag då?? Tänkte gå på stan idag efter att jag varit här, är på jakt efter ett par sköna vantar, så jag slipper frysa fingrarna av mej i mina svinkalla fingervantar av fleese. Kan inte påstå att de värmer nåt. Sen så hade Malin G hittat en rysligt snygg och mjuk tröja, så jag funderar på om jag ska köpa en likadan.

Ska även ut och gå med Hamilton idag, men det blir ju först när jag kommer hem.

Ska fika med Linda någon dag också, får se vilken dag det blir, vilken dag det passar och så, jag kan ju alla dagar den här veckan, så vitt jag vet iaf. Men det återstår att se som sagt. Har jag inget att göra ikväll, och jag känner att jag orkar och vill, så kanske man ger sig iväg till Marieberg.

Håller på att bli sjuk nu dessutom, blä vill inte. Har ont i kroppen, är snuvig och har lite halsont... Men jag kör med Echinagard... känner mej iaf lite piggare att att käka sådana. Men jag skulle ha tagit den flytande formen, för den innehåller alkohol.. Då hade man kunnat få kul *asg*.

Ha en bra dag!
//Linda

Så här dagen efter...

Så kan jag än en gång skryta över att jag inte blir direkt bakis... Men igår så drack jag inte speciellt mycket heller, kände inte direkt för att dricka massor, så då gör jag inte det heller. Men ack så kul jag hade ändå... Mycket tok vart det, fick det bekräftat av ännu en person, jag är rolig... Vet att Linda tycker det, men nu fick jag höra att jag typ är tokig från den där som hette Kalle... rysligt roligt hade vi ju iaf. Ena gapskrattet efter det andra, det ena mer tokigt än det andra med för den delen. Och det var kul att se Linda så glad, och skratta så mycket... då vart ju faktiskt jag oxå gladare!!

Men hur som helst, jag gick upp vid halv nio idag, gjorde frukost till Nattis, och mös lite. Allmänt trevligt och så. Vi mös och pratade i massor, hon är för gullig min lilla dotter. Så härligt att bara ha henne för en gångs skull, och bara rå om henne, hon sa det igår, det är så skönt att vara här när inte Alexander är här och bråkar med mej... Så hon behöver allt ha sin mamma ifred ibland =).

Annars så hade man mycket trevligt i sänghalmen igår kväll...det bästa på länge kort och gott... räcker nog med den informationen... Skulle jag beskriva det ordagrant så skulle nog folk tröttna på att läsa ha ha... Känner ju till några som läser, tänkte att svärmor kanske är inne och läser.. och jag tror inte hon vill läsa allt för intima saker om sin egen son *skrattar*.

Annars ska vi vara direkt onyttiga idag och festa på pizza... hoppas den där pizzabagaren kommer snart... jag är hungrig som en gnu nu... Mat, mat, mat, mat vill jag ha... Även om det är en jätteonyttig pizza.... hmmm jag som ska hållas med att träna och sådant, så äter man sådant...

Har en egen svart jägare här hemma... Min kisse.. har hittat en stor, fet, äcklig fluga att jaga... *urk*.

Nähe.. nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på film, nåt tecknat med kalle, musse och långben som musketörer... har nog sett den en gång i barndomen och Nathalie sitter som ett litet ljus i soffan, och jag ska bara sitta och tänka på min goda pizza... mmmm mums.. ska bli gott...

//Linda

Party party party!

Idag blir det lite fest, först lite förfest hos mej, Linda och Petter kommer hit. Sen så ska vi gå vidare till Emma och Fredrik. Där det kommer en massa andra folk, skulle visst bli bortåt 30 personer... he he... blir mycket folk då =). Skoj.
Hoppas bara att Nathalie gillar att ha en barnvakt här bara.. annars vet jag inte riktigt hur jag ska bära mej åt... Då får jag snällt stanna hemma, inte roligt alls. Det var meningen att hon skulle sova i Fjugesta, men riktigt så ville inte den fröken, så vida hon inte har ändrat sig nu då. Jag har ingen aning. Borde egentligen ringa och höra med dem hur det går och så.

Har annars hunnit med att städa av här hemma, spelar en massa musik, visserligen bara Lucas Prata men ändå... Har en hel massa ljus tända med. Har lagt på en enkel make up (lite rosa ögonskugga, och svart mascara). Ett smycke runt halsen och en lagom urringad topp.

Åt mat i Fjugesta idag annars, köttbullar, potatis, sallad, sås och sylt. Smakade bra. Färdiga köttbullar blir femtioelva gånger godare om man steker dem i stekpanna istället för att värma dem i micron *tycka*. Vart mätt och belåten. Drack kaffe där också. Nathalie vart lite lessen när hon trodde att hon skulle bli tvingad att stanna där, men så är inte fallet.

Det ordnar sig alltid... Hon får vara här hemma, så kommer låtsasfarmor och är barnvakt åt henne under kvällen, så det ska nog gå bra, men vi får inte bli för sena hem bara. Hoppas att allt går bra här på kvällen bara, så att Nattis inte blir jättelessen efter sin mamma och så.

Nähe.. nu ska jag vänta på besöket som ska komma hit... ska krama lite på min Erik oxå..

//Linda

Uppsala, Mamma, Maria och Fest

Mycket på en gång vart det nu ett tag, men vad gör det... jag trivs ju oftast bäst när jag har mycket att göra, men jag kan lova att jag är rysligt trött just idag... Eller iaf just nu. Vet inte riktigt åt vilket håll jag ska vända mej... Vill inte gå och lägga mej för tidigt heller, för då vaknar jag vid 10 ikväll och kan absolut inte somna om... inte bra helt enkelt. Men kvällen kommer bli ung denna dag.

Annars har jag varit i Uppsala idag, träffade min goda vän Maria, det var längesen, kul att träffa henne igen, vi gick runt lite på stan där och fikade lite. Pratade massor, och så gick vi in på myrorna, fyndade två julklappar till min dotter... Börjar ovanligt tidigt med julklapparna i år... Men det är lika bra, då blir det inte så mycket att göra dagen innan julafton...
Åkte ju in till Uppsala tillsammans med Mamma och Gunnar... Gunnar är livsfarlig i trafiken, men det var bara att bita ihop. Vart bjuden på frukost i Hummelsta, fast jag hade varit duktig och ätit frukost hemma innan jag åkte, men det var inte mycket, en smörgås med leverpastej på och så mjölk till det. I Hummelsta så vart det en tekaka med leverpastej och smörgåsgurka på, sen kaffe till det, smakade bra.
Mamma skulle till Uppsala för att undersöka sin axel, hon har förslitningsskador där och en sena är antagligen på väg att gå av, eller iaf så såg den väl inte bra ut gissade doktorn. Men hon ska opereras om 8 veckor, skönt för henne, hoppas hon slipper sitt onda då.

Har funderat fram och tillbaka på hur det blir i jul, och jag har ingen aning... inte den blekaste faktiskt... vet inte hur det ska lösas... vill ju så gärna att barnen ska få stå i fönstret hos mamma och titta efter tomten... men samtidigt vill jag vara i fjugesta... Åååååh, it tears me apart....

Nästa helg blir det nog fest för min och eriks del... ja Linda och Petter kommer hit och förfestar, så det blir trevligt. Men jag kanske inte ska ställa in mej 100 på allt, min dotter kan ju få för sig att inte vilja sova hos Eriks föräldrar... men jag tror att det ska gå bra, eller jag hoppas det iaf, annars får jag vackert stanna hemma...

Ska nog ge mig in i duschen nu, fryser och är trött... kanske vaknar till efter ett besök i duschen...

Okej, att jag är rysligt trött idag, det beskyller jag Erik för, det är hans fel... mer detaljerad om det tänker jag inte bli... förutom att han var underbar... så underbar så att jag rent impulsivt kallade honom för Älskling i morse när han skulle åka till jobbet... tror aldrig jag kallt honom det förut... han lät förvånad iaf... och det vart nog jag med, över vad jag sa... det liksom bara hoppade ur mig... Men när man säger nåt sådant utan att tänka först, så kommer det antagligen rakt från hjärtat.... och att alla känslor faktist är sanna... Men känslorna hade jag visserligen aldrig tvivlat på, men ändå...

Ha en bra kväll!!
//Linda

Kyckling, mat och Hamilton

Passar iaf den här dagen rätt så bra. Och i brist på fyndigare rubrik så får den vackert duga.

Har blivit en hel del gjort idag, samtidigt som dagen har känts alldeles lagom lugn och skön. Sov alldeles lagom länge idag, kände mej visserligen inte jättepigg när jag vaknade, men vaknade till när jag väl kom ur sängen. Minns inte nu när jag klev upp, men vem tusan är intresserad??? Nä, tänkte väl det.

Hur som helst så klockan vart väl ett innan vi kom iväg, och då åkte vi till Reef Zone, mycket fina grejor där kan jag lova... snygga koraller, snygga fiskar, fräsiga anemoner... Fanns mycket jag hade velat ta med mej hem. Men det vart iaf en ny sjöborre. Vi lämnade tillbaka stackars Kent, han höll på ta med sig hela inredningen där han vandrade omkring. Han var helt enkelt för stor för sitt eget bästa.  Det vart en ny, mindre modell, som även är lite mindre taggig, har dock inte gosat nåt med honom, så jag vet inte hur gosig han är. Har dock inte hunnit ta någon bild på honom, det får nog bli imorgon.

Väl hemma så gick vi och hämtade Hamilton, min älskling numera. När han tittar på mej med sitt stora huvud och sina snälla ögon så kan man inte göra nåt annat än smälta... han är ju hur söt som helst... Han fick iaf komma ut på en rejäl promenad. Iaf en timmes promenad. Vi kom fram borta i Bista, vid mekonomen ha ha... Det är ju en bit från oss. Men hem kom vi till sist, och det lät allt som om Hamilton var lite trött när vi kom hem.
Ska ut med honom imorgon med, men då tänker jag nog allt gå själv, att gå med en kar på släptåg är ungefär som att ha ett extra djur med sig... Kanske skulle skaffa nithalsband åt honom och nåt klatchigt koppel till.. vore väl snittsigt på min sambo...

Ica framåt eftermiddagen, veckohandling. Kom hem med 2 stora papperspåsar och en plastpåse med mat, vi fixade lite kvällsmiddag och nu är vi mätta och belåtna.
Köpte nåt skoj på ica, hittade kaffemedkaka... var bara tvungen att prova. Hittade även nån maschmellowcreme... såg lite cool ut.. ska nog göra varm choklad och ha i sådant, bara för att testa. Undrar om det passar bra i en Latte?! Om det gör det så ska jag allt bjuda hit Linda... *bestämmer*.

Annars så känns det lockande att fixa till en halloweenfest som inflyttningsfest. Vet ju några som vill komma iaf, men Erik är lite avig.. även om han inte är helt anti till det hela.

Nu börjar det bli sen kväll, och det börjar bli dags att mäta vatten här hemma i våra båda akvarier. Så det ska vi fixa nu... iaf så tänker jag göra.
Annars har vi kollat lite på nätet efter en hylla att ha bredvid akvariet, där vi kan ha alla olika tester, mat och alla tillsatser som ska ner i karet med jämna mellanrum.

Nähe, dags att återgå till livet... och förresten...
LINDAAAA var ÄÄÄÄÄR DUUUUU??? Miss Ya =)

//Linda

Jag är kär!!

Visst, jag är kär i Erik, men hindrar det mej från att bli kär i någon annan?? Nä knappast. Jag är upp över öronen förälskad i den där mörka killen, med de snälla ögonen, fast med den lite busiga blicken. Han är kramgo och alldeles jättesnäll. Vi tycker om bullar båda två, och ta promenader ute i naturen och så. Kan det bli mycket bättre.
Nu tror ni jag är halvgalen... men jag är kär i en vovve. En rottis, han heter Hamilton, och är helt gudomligt söt. En blick räkte och jag är totalt såld!

Annars har dagen skridit fram smärtfritt. Dagen har varit rätt lugn, har inte gjort så mycket egentligen. Borde göra mer egentligen. Men jag har iaf fyllt upp akvariet med vatten, det är en bit kvar tills det är fullt, men vi ska ju fylla i med levande sten också, och de tar ju lite plats.
Har satt i en termometer och den visar att det är 27 grader, jag trodde det var en bra temp, men det ska tydligen vara 25 grader för att det ska vara bra, enligt "han som vet"...

På kvällen så var jag hos Malin, hon bor typ mitt emot mej. Det var hon som hade den bedårande vovven. Vi ska ut och gå i morgon eftermiddag vid 16-tiden. Det ska bli trevligt.
Hon ville se vårat akvarie, så jag får försöka plocka undan lite här hemma, så det ser snyggt ut här, så kan vi kanske gå hit och dricka kaffe sen.
Riktigt trevlig är hon faktiskt, vi hade mycket humor gemensamt, skrattade mycket och så, passar mej bra. Funderar på att bjuda med henne på någon fest vi ska ha framöver... folk tycker visst vi ska ha en inflyttningsfest... Kanske blir nåt kombinerat hallowen tjosan...

Snart ska jag kolla på prison break, alltid lika bra, men det börjar ju först klockan 22, massa bra på tv ikväll.. CSI bland annat, och sen sex and the city, men det visas ju mer eller mindre varje natt.

Men nu kan man iaf börja ha nerräkning tills det stora karet är igång... ska bli så härligt.
Vi köpte förresten ny armatur till akvariet, så nu blir det till att kräma på ordentligt. 1x250 w och 2x150 w... det kommer lysa på rätt bra då. Sen så ska det till lite T5:or, med blåljus, så det kommer bli jättesnyggt sen. Alla koraller kommer bli jättefina, det är jag säker på.

Nu är det dags att bänka sig vid tv:n snart, jag skulle behöva hinna med att duscha också... funderar på att "missa" prison break, och kolla på reprisen på onsdag istället... så kan jag hålla Erik sällskap, får se vad jag orkar och inte orkar...

Ha de gott!
//Linda

Skriva en bok...

om en som ska skriva en bok, och som skriver en bok..
Visst låter det dumt?? Hörde det här om dagen på tv, kunde inte låta bli att skratta åt beskrivningen av handlingen i boken.

Annars så är faktiskt akvariet rakt nu, och vi fyller på osmos vatten (filtrerat vatten) i karet, började igår kväll, och fortsätter nu. Det är snart färdigt. När det är färdigt, och vattnet fått rätt temperatur, då ska vi i med salt(nej inte vanligt bordssalt), när det är blandat och klart så ska vi i med LS (levande sten) och sen så ska det köras in under ca 3 veckor, och sen kan man börja sätta in koraller och fisk där i...

Ikväll så ska jag iväg till en granne, ska träffa hennes hund som jag ska vara lite dagmatte åt ibland. Det ska bli trevligt.
Nu ska jag faktiskt kolla på det rätt händelselösa programet: våra bästa år... ha ha.. kan ta hand om disken under tiden och ändå följa med i handlingen.. inte illa, det kanske man ska kalla simultanförmåga.

Ha de gott!!
//Linda

Radikalt var det...

Jani, somliga kan då förändras lika fort som man vänder på ett lakan. Erik är av den sorten... Men får väl försöka lära mej att han har faktiskt inte levt med barn någon gång förut... Jag har ju alltid bott med dem, jag vet vad som händer om man gör si eller så och jag känner dem rakt igenom, men det gör inte han, han kan ju faktiskt nästan ingenting om barn. Det måste jag försöka få in i min lilla skalle. Men jag gissar att jag hade PMS igår, för idag är äckelveckan här =(.
Hur som helst så har det gått jättebra idag, och Erik har varit jätteduktig. För att inte tala om barnen. Vi har grejat mest hela dagen här, åt spagetti och köttfärssås till lunch/middag. Sen så lekte vi lite, och Erik var iväg till reef zone en sväng. När Erik kom hem så gick vi ut och hade skoj. Vi gick till Karlslundsskogen, och vidare till elljusspåren där uppe. Och så gick vi runt 1 km rundan i lunktakt.
Barnen sprang runt mest hela tiden och det gick jättebra. Och väl hemma så käkade vi lite chips och drack dricka, för det är ju faktiskt lördag, och så kollade vi på Puh's film om heffaklumpen. Den filmen fängslade barnen.

Vi har även tömt akvariet på vatten, och som det ser ut nu så har vi petat under en liten trälist längst ner, så nu står det iaf rakt. Men svärfar kommer hit imorgon bitti, och då ska han och Erik kolla vidare. Hur jag nu ska få liv i honom. Själv börjar jag bli riktigt trött, gick ju upp redan klockan 7:30, eller iaf så vaknade jag då, men drog mej i en halvtimme.
Sen dess så har det varit fullt ös. Erik sov till typ halv tolv.
Jag ska tillägga att jag inte somnade förrens rätt sent, typ 2 tror jag, pågrund av att Erik snarkade massor :/. Men lyckligtvis så gör han det bara när han är förkyld.

Nu funderar jag på vad jag ska hitta på för nåt, kanske gå och lägga sig så man är pigg imorgon, då ska jag på nåt sätt ta mej in till Linde med barnen, och hem till Mormor med dem, och där vänta på barnens pappa. Får se om Erik vill köra, annars tar vi buss och tåg.

Ska nog ta mej en dusch nu... hörs en annan dag.

//Linda - love my (monster)kids

Radikal förändring

Det kan man lugnt säga att min sambo står för... Förra helgen så la han sig i lite för mycket (menar alltså förra helgen vi hade barnen, dvs 2 veckor sen), och trodde sig vara en riktig "förståsigpåare". Jag sa ifrån, och jag vart sur och på söndagen då så var han som den bästa dröm man kunde drömma om. Han gjorde precis som han skulle, och behandlade mej med respekt.
Men vad har då hänt idag?? Nu gör han absolut inget, nada, NOTHING. Jag blir galen. Jag har flått runt här som en galning. Jag har fixat kvällsmackor till barnen, jag har badat dem, jag tog på dem pyjamas, jag nattade dem, jag var tidigare på dagen ute och lekte med dem.
Han har grejat lite med akvariet, det är nämligen lite snett, och när hans pappa åkte hem vid 5-tiden så satte han sig i soffan och har efter det setat där och inte gjort ett förbannade dugg!!
Jo, han kunde, efter att jag bett honom dra igång vatten till ett bad åt barnen, dvs han vred på kranen, inget mer. När jag tog fram smörgåsar, så skulle jag försöka markera att han inte gjorde nåt, så jag hade tagit fram grejor till mej och barnen, då tog han mina grejor och började äta. Han la ner smörgåsar i brödrosten, och när 2 mackor var färdiga, så frågade han med vresig röst: ska du ha en eller??

Jag bad honom att hämta snuttefilt och en napp åt alex på kvällen när de hade badat, men det hände inget och då sa jag: nähe det kunde du tydligen inte hämta.... Nä, för han spelade ju minsann poker och var mitt uppe i en hand precis då...
Han abbonerar även på tv:n, han kollar på NHL, eller han gör faktiskt 3 saker samtidigt för tillfället... Han kollar akvarieprylar, kollar hockey och halvsover lite i mellan åt.

Själv har jag hunnit med att plocka ur diskmaskinen, och ställt in ny disk där, plockat undan efter barnen i hallen, och städat undan leksakerna från badkaret. Jag är förbaskat trött för tillfället, och undrar om jag inte ska gå och lägga mig och sova, utan att nämna nåt för E. Visst, jag vet, man ska inte gå och lägga sig och vara ovän med nån... men jag orkar inte förklara allt, tjata om allt och ta upp det om och om igen för att han ska börja göra som man ska...

Nä.. borde inte va sur.. jag har nog bara PMS... jag ska nog gå och dra nåt gammalt över mej...
//Linda

I'm a mother again

Okej, jag är mamma, det lär jag ju aldrig komma ifrån. Jag har ju mina två guldklimpar, som visserligen kan leva rullan så man blir galen på dem, men de är samtidigt sååå underbara. Blir lessen när jag får höra att Nathalie saknar sin mamma, när hon är på dagis.. Hon gråter och säger att hon längtar efter mej. Skulle gärna låta henne bo här, på heltid om hon så ville, men det är ju lite invecklat. För om hon bor här så kommer hon väl att sakna sin lillebror. Och jag tror att de mår bäst av att bo hos sin pappa i Storå.

Men vad menade jag då med att jag blivit mamma igen?? Ja, ibland känns det nästan så. Jag tycker ibland inte att jag gör annat än går runt här och plockar... men, men... det blir nog snart bättre.

Nu har jag lite att göra här hemma, så jag uppdaterar nog mer senare ikväll.
//Linda

Kanelbullar

Är tydligen nåt som firas i Sverige, och vet ni vad? Jag är en av dem. Firade kanelbullens dag igår, (som ju var kanelbullens dag) hemma hos Linda. Jag inhandlade 4 stycken kanelbullar, så det räckte till både mej och Linda... Petter var oxå hemma, så han fick med, men varför jag köpte fyra vet jag inte... Jag kanske tänkte att de 2 katterna ville ha... *hjärnsläpp*.
Annars inhandlades en brun BH med matchande trosor igår på HM, med i påsen följde även en topp, som även den är brun, men trevlig urringning på... Den blir nog poppis när Erik druckit några cider.. *asg*.
Annars så hade jag jättetrevligt hos Linda igår, även om hon var sjuk och såg väldigt emlig ut, så tyckte ju jag att jag kunde komma dit med lite fika.. Bara för lite uppmuntrings skull, man behöver inte göra nåt stort, det är oftast tanken som räknas. Visst, jag kan bli sjuk jag med, men det är väl smällar man får ta.. än känner jag inget iaf... Jo, jag är lite snuvig, men inte ont i halsen och inte ont någon annan stans heller, så jag tror det är lugnt, men man ska aldrig säga aldrig.

Idag ska det visst komma några fönsternissar, de ska smörja i fönstren, de skulle komma någon gång mellan 9-16, tur de tar ut tidsfristen till det maximala iaf...  Får väl hoppas att de kommer inom 3 timmar.

Sitter och kollar på super sega serien våra bästa år... det är nog en av få serier som man kan ha uppehåll från i flera månader, och sen när man råkar på att se den igen, så vet man ändå precis vad som har hänt...
Nu ska jag hämta mej en kopp kaffe, sen ska jag mysa en stund i soffa, och bara vara för en gångs skull. Senare i eftermiddag så lutar det åt att det blir en promenad i Karlslund, eller kanske en simtur... jag vet inte riktigt...



Klockan 17:11

Röra på mej ska jag.. men det blir varken promenad eller simtur, jag kollade lite på schemat på hagabadet, för spinning, och det var ett pass nu om 50 minuter. Ringde och kollade om de hade några platser kvar, och det hade de... så nu ska jag testa spinning för första gången i mitt liv... Det blir spännande... Men jag kommer skämmas inför alla andra som säkerligen är vältränade och har ork som en hundvalp... Ja, ja, börjar man aldrig så kommer man ju aldrig framåt.. eller hur jag nu ska formulera mej. Det ska iaf bli skoj att prova något nytt.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, ska vara där klockan 10, så det blir till att vara tidig i sängen ikväll, får hoppas att jag blir en massa trött när jag har tränat... annars får jag väl 15 kilo extra energi eller nåt. Ja, ja det löser sig väl får jag hoppas.

Får se om jag återkommer, och talar om resultatet i min förstagångens spinningpass =).

//Linda

dagens nyheter

Ska man verkligen få behöva bli rädd.. jag trodde det var nåt man skulle slippa när man var 26, eller när man iaf läste aftobladet. Visst har jag läst om alla bombdåd och så vidare.. visst det känns lite "creapy", men så idag så surfar man in, och vad får man läsa?? Att de jäkla kineserna vill testa kärnvapen... Ska de förstöra hela världens underbara natur??? Vad fan tänker de med? Ska de förstöra marinbiologin?? Den är fakiskt viktig... Okej, nu låter jag som nyutskriven från green peace, men jag tycker att det är fel med kärnvapen, och jag tycker det är fel att testskjuta... Nån som tycker som jag??

Har annars inte bloggat på några dagar, vet inte varför, min egen dator är typ knäpp, så den törs man knappt sitta brevid. Ska nog försöka ta och säkerhetskopiera det mesta som jag vill ha kvar på den och sen så bara formatera hela skiten och göra om allt... Det vore ju det allra bästa. Å andra sidan vet jag inte om Eriks stora dator funkar så mycket bättre, men ändå.

Igår så var jag hos Linda, det var trevligt, precis som vanligt. Och vi gjorde det mesta precis som vanligt.. eller det mesta, det mesta när vi sitter där brukar innebära att vi spelar super mario och dricker massa kaffe, men igår vart inte riktigt som vanligt, det vart en bonus kan man säga. Jag käkade pizza, vi drack te på kvällen och kände oss allmänt förkylda. Snörvlade som aldrig förr när vi kollade på prisonbreak.

Idag så ska vi iväg till Fjugesta, det ska bli trevligt faktiskt. Vi ska först iväg till Sannamarken, och gå runt där, sen så ska vi hem till svärmor och svärfar och äta middag. Jag ska försöka hitta nåt sött till dem på marken som de kan få, som ett litet tack för att de har hjälpt oss så mycket med flytten. Tycker att det är det minsta jag kan göra.

Pratade med Emil i förmiddags, ska fixa lite åt honom på marken.. Nej inte sprit, fast det kunde ju låta så ha ha. Men jag snackade om att han ska köpa en present till Malin, men han skulle inte hinna till marken så då skulle jag köpa en present åt henne.. jag får pengar och så av honom sen.

Ska till apoteket röda näsan sen efter marken och fjugesta... Ska ju på fest på lördag, och det ska bli så grymt roligt. Jag är sugen på att ha min vita klänning, men jag funderar på om den kanske är lite för vågad...Får se hur jag gör.

Kanske hittar nåt till vettigt pris på marieberg dit eventuellt jag och Linda ska åka imorgon.
Nu ska jag gå och rusta till mej i huvet, och borsta tänderna (fast de sitter ju i huvet) och sen ska jag väl försöka byta kläder och sen är jag fit for fight den här dagen med.

Ha en bra dag folket

//Linda

RSS 2.0