Tävlar hos Muppsan

Jag har hittat de snyggaste jeansen till min son, skulle säkert sitta ruskigt bra på min dotter med... Har gått och suktat efter dessa jeans sen första gången jag såg dem, och nu hittade jag en tävling, där dessa lottas ut... känns ju som att jag bara måste ta chansen, sen är det bara att hoppas på det allra bästa!!
Jag är med och tävlar om valfria muddjeans hos NelloLi på Muppsan´s blogg, var med du oxå!

Otroligt..

Med hela 2 inlägg på en dag... Var ett tag sen, om man säger så, men jag är ju inte så där speciellt hängiven min blogg, jag skriver när jag har tid, har jag inte tid, så struntar jag helt enkelt i det.
Idag då, så vart det stadsparken. Åkte buss, med båda barnen, ditvägen gick jättebra, men hemvägen tyckte inte Theo var speciellt rolig, inte jag heller, med tanke på hur han bråkade. Men huvudsaken är att vi hade en rolig dag. Vi lekte i klätterställningarna, fikade, klättrade lite till, och så gick klockan alldeles för fort, så när vi minst ville det, så var det dags att dra sig mot bussen hem. Jag har lovat att vi ska åka dit någon mer gång, i sommar sen, då man kan bada lite där, och sen gå över till stora holmen, där fanns det ju inget att göra just nu, för de har inte öppnat ännu. Jag ska göra det någon gång när Alexander är här, men då måste nog Erik också följa med, hinner inte springa åt hur många håll som helst, samtidigt.
På vägen till stadsparken så gick vi förbi butiken min sko, och där shoppade jag 2 par skor för 313 kr till Theo. Han har nämligen bara haft ett par gummistövlar och vinterskor, tror det är lite för varmt för vinterskorna, och gummistövlar känns inte så kul att ta på honom när det inte är blött ute. Så det vart ett par "springskor" med spindelmannen på, och så vart det ett par basketskor. De förstnämnda köpte jag bara för att det var det enda par med storlek 26 som jag kunde hitta, och det andra paret fick expediten leta fram åt mig, min dotter var smakråd :).
Skulle kunna tänka mig att ta en promenad för att posta ett paket till Telia, men Erik säger att han vill gå ut... det vill jag med ju... Vill inte vara inne alls för att laga mat, eller nåt sådant tråkigt...
Kycklingklubbor blir det till middag idag, och jag skulle helst velat ha potatisgratäng till det, eller varför inte potatissallad... hade smakat bra en dag som denna... Undrar vad Erik säger om det?
Hoppas alla haft en lika härlig och fin dag som jag har haft!

Stadsparken nästa!

Idag är det riktigt fint väder ute, så idag så bär det av på utflykt med barnen. Vi åker till stadsparken i Örebro. Kanske tar vi en tripp över till stora holmen också, men det får vi se. En stor lekpark blir nog jättekul, både för den stora och den lilla. Nathalie har studiedag idag, och Theos dagis är stängt. Erik ligger och sover efter sin jobbnatt, så jag åker in själv. Hur det ska gå att ha en stycken vilding på 2,5 år med sig på bussen, blir nog en utmaning, men har andra klarat det före mig, så kanske även jag gör det?

Snälla Marita lovade att betala resan, men de pengarna går nog snarare till lite fika åt oss, än till själva resan, för resepengarna sitter redan på busskortet. Hade varit bra om man hade haft någon bra flaska att ha saft i, men det har jag ju såklart inte, så vi får snällt försöka klara oss ändå, kanske kan rota fram något längst in ifrån någon låda.

För tillfället sitter jag och dricker mitt morgonkaffe, och ska snart börja kolla lite hur bussarna går, vill inte komma dit för tidigt, då är det så kallt, inte för sent heller, för då blir det så himla mycket folk. Tycker mig höra på Theo att vi snart måste hitta på nåt, för han höjar och skriker för precis allt. Börjar tro att han vaknat på lite fel sida, men en stor lekplats råder nog bot på det, hoppas jag i alla fall.

Nähe, dags att börja planera dagens strapatser :).

Gungställning!

Äntligen en gungställning här hemma, alla är nöjda och glada. Så bra att ha, för gungställningen fungerar inte enbart som gungställning när man är 8 år gammal, och snart fyller 9. Jag pratar alltså om min dotter, för denna ställning fungerar alldeles utmärkt att klättra i, och hänga knäveck i. Gungställningen köpte farmor och farfar, tack så mycket säger vi för det!!

Idag har hon studiedag, och så även imorgon. Dagis är stängt, och jag har ingen aning om varför, jag har inte sett någon lapp om det, någonstans. Värdelösa skitdagis, som inget kan tala om. Ångrar redan att jag bytte dagis. Dom har mer och bättre koll på hans förra dagis, saknar det så :/.
Och nu när allt var stängt, så kunde jag inte åka iväg på min sista dag i Laxå, men jag är välkommen dit igen. I Laxå ja, jag har gjort praktik där. Skulle vara där 2 veckor, men det vart 1, för första veckan var jag sjuk 2 dagar, sen vart Theo sjuk i 3 dagar. Om 2 veckor ska jag iväg på praktik igen, då ska jag vara på Haga vårdcentral i Örebro. Sista maj åker jag till Östersund, hem kommer jag den 3:e juni, tidigt på morgonen, åker nattåget hem.
Här om dagen fick vi hem en ny box från Telia, som faktiskt fungerar jättebra, bilden på tv:n är mycket bättre, och fjärrkontrollen fungerar utmärkt. Hoppas att nästa box blir lika bra, för när vi ska ha fiber in i huset sen, så måste vi byta box, ännu en gång, och då ska vi dessutom ha en inspelningsbar.
Måste tala om att Theo har blivit så duktig också, han är nästan helt torr på dagarna, nyss kom han och sa till om att han var kissenödig, trots att han hade blöja på, för det får han nämligen välja lite själv, om han vill ha den på eller inte, men oftast så väljer han bort den. Och det skulle nog jag också göra...
Igår var vi hos farmor och farfar, den förstnämnda har köpt ny telefon, en Iphone, skulle jag även jag kunna tänka mig att ha, men det finns ju en till som lockar, så svårt att bestämma sig. Tur att jag inte måste byta telefon än då, den jag har fungerar, någorlunda i alla fall.
Ha en bra dag alla!

Jag skulle vilja resa...

Hittade en sida, Solresor, där kan man vinna en valfri resa, som man får skriva om i sin blogg. Skulle ju vara värsta drömmen att få åka utomlands.

Här hemma händer mycket, den här veckan skulle jag ha varit i Laxå på praktik, men måndag och tisdag så var jag sjuk, och idag är Theo sjuk. Han vaknade i natt med feber. Så himla tråkigt. Och när jag ringer till praktiken och talar om det, så låter de helt oförstående, när jag säger att han har feber och ögonfluss. DÅ undrar de om jag kommer imorgon? Inte så troligt kanske. Men de tycker ändå jag ska ringa imorgon och tala om det... Vill självklart inte missa pratike, men vad ska jag göra? Det blir himla dyrt om Erik ska vara hemma, som precis fått jobb.

Sitter just nu och skriver vid Eriks dator, så alla stavfel skyller jag på datorn för jag är inte alls van vid tangentbordet, stor skillnad, kan jag säga. Skulle vilja hitta en bättre begagnad ny cykel till Nathalie, 20 tum skulle nog vara lagom. Tänkte hon kunde få det i födelsedagspresent... om vi hittar någon vill säga.
Det får vara allt för nu.

RSS 2.0