Hälsa aldrig...

På en katt som du inte känner... Det gjorde vi, och nu har den lokaliserat oss, och tycks trivas utmärkt i vårat sällskap. Själv går jag och funderar på vart kattkraken egentligen hör hemma någonstans. Inget halsband, ingen tatuering. Erik, blir vansinnig och nästan arg på katten, han kan inte förstå att man kan få ha katter vilt springande... men försök tala om för en katt vart den ska gå... går inte.
Självklart tycker ju jag synd om katten, och jag vet att jag inte borde tilltala den, bara totalt ignorera den, men den bryr sig ju inte, den kommer gladerligen fram och ska kela. En kattunge bara, jättesöt på alla sätt och vis, och Theo bara älskar den där katten. Dom leker tillsammans. När Theo säger: Kom katten, ja då kommer den i full fart. Theo först och katten efter. Urgulligt. Hade den varit hemlös, och vi inte varit allergiska, dvs jag och Erik, så hade jag väl gärna öppnat dörren för den, men gör jag det, blir Erik galen. Jag är en inbiten kattälskare, så är det bara, och mitt hjärta smälter varje gång jag ser en liten söt kisse katt.
Idag står det grillat på menyn. Det ska bli gott. Imorgon är det redan söndag, tänk vad denna korta ledighet har gått fort.
Ha en fin dag, gott folk!

Härliga helg!

Åh vad det är skönt med långhelg, som läkarsekreterare skulle jag nog egentligen ha jobbat idag, men de andra om jobbar där frågade hur jag ville göra just denna dag, tackade gladerligen ja till att vara lite ledig. Tyckte det kunde vara skönt för Theo att få en långhelg ensam med sina föräldrar.
Igår var på äventyr mitt i natten. Den lokala akvariebutiken har endast öppet mitt i natten, så efter att vi sovit middag i 3 timmar och Theo somnat förhållandevis tidigt, så åkte vi dit mitt i natten. Theo hade inget emot lite äventyr, han tyckte mest det var kul.
Efter besöket där så åkte vi hem och la oss, och Theo somnade snällt om. Själv låg jag och tänkte på att i sommar så har vi vårat nya, mindre, finare akvarium... Längtar som 17, men det tar tid med allt. Saker ska säljas, skickas och så... Stenen ska ur akvariet... koraller ska säljas... Skulle vilja få igång vårat reservakvarium, som vi ska ha innan vi får igång vårat nya... Men vi behöver ha en träskiva till det först... och kanske lite frigolit också...
Annars har vi vaknat till en gråmulen dag, så vi får se vad vi hittar på en dag som denna... städa kanske? Med en duktig framdragare som Theo, så kan man städa varje dag, utan att det syns.
Ha en fin dag!

Vilken härlig dag!

Solen skiner från en klarblå himmel, det blåser lite. Låter ju som att det kan bli en väldigt härlig dag att spendera ute. Tyvärr är det väldigt kallt, kände jag när jag cyklade med sonen till dagis. Sonen är för övrigt väldigt bestämd över vilka fröknar som är bra, och vilka som han inte alls tycker om. Igår så var det en obekant fröken som tog hand om honom när jag skulle gå, och det förstörde nog hela dagen, han frågade efter mig hela dagen på dagis igår. Jag hoppas sannerligen inte att det ska bli samma sak idag. Igår när jag lämnade honom så grät han dessutom, och var jätteledsen, det har faktiskt aldrig hänt förut.

/>
Idag så blir det i alla fall en underbar dag, ska åka till stan, tillsammans med min svägerska Emma, och det ska bli trevligt. Lilla Moa följer med också, det ska bli trevligt, tycker jag. Mitt ärende till stan är att jag ska byta ut ett par skor till Theo, de var alldeles för stora, trodde de skulle passa när jag köpte dem, men ack så jag bedrog mig. Emma ska till lite andra butiker, jag följer med som sällskap :).


I helgen så kommer Alexander hit igen, egentligen skulle Nathalie till sin pappa, men nying har HAJK denna helg, och jag ringde och hörde mig för ifall Alexander kunde få följa med på hajken, trots att han inte varit med förut. Det skulle gå jättebra, de är så pass många ledare, och så få barn, så det skulle gå så bra, sa de. Tror att Alexander kommer tycka att det är riktigt kul.


Pysslade lite igår kväll, det vart ett svart diadem, med rosa rosett, och ett hårspänne med en blomma på, som Nathalie ska ha. Hon ville ha det ikväll, när hon ska på säsongens sista nying, hon vill väl visa upp det antar jag, och det får hon ju såklart

/>.
Nu måste jag rusta till mig lite, för om 30 minuter kommer Emma och hämtar mig!!
Ha en fin dag!

Näsvisa kommentarer!

Nu kan jag inte säga att jag hör till skarans om får många kommentarer, får någon, någon gång i bland så där, vilket kan vara trevligt. Men så finns det dem, som för det första inte kan tala om vad de heter, och skriver bara nåt kort näsvist... Och jag blir så enormt irriterad på detta.
Kommentaren löd: Jag trodde du hade två söner...
Jo visst fan, har jag? Det hade jag ingen aning om? Bra att du talade om det för mig, så att jag vet det nu?!
Tror du verkligen att jag är så urbota dum att jag inte vet hur många barn jag har? Har du inget vettigt att skriva så kan du ju istället låta bli!
Men du kan få en liten förklaring. Jag tävlar enbart för min yngsta son, och för min äldsta dotter. (Jag har en son där emellan också). Men denna sonen, bor hos sin pappa, och därför betalar han för hans kläder. Min dotter, bor hos mig, och dessa två har samma pappa, så vi behöver inte diskutera om bidrag till höger och vänster. Jag betalar kläder till min dotter och yngsta son, och det mest rättvisa är att pappan betalar för den mellersta sonens kläder. Har jag gjort mig förstådd? Bra!! Eftersom denna person uppenbarligen vet hur min familjekonstellation ser ut, så känner personen uppenbarligen mig, och vet vem jag är. Träd fram, och tala om vem du är... eller är du för feg?

Nog om det, nu ska jag strax fixa mitt kaffe, äta mig en liten smörgås och så ska jag ta tag i lite skolarbete. På måndag börjar jag praktisera igen, ska bli kul...

RSS 2.0