Julen närmar sig

Och fort går det. Har i alla fall fått upp julgardinerna. Jag som i vanliga fall brukar propsa på att julgrejerna ska fram en vecka innan jul. Men så har det ju inte riktigt blivit i år, då jag haft fullt upp med pluggandet. Men vill man att plugget ska gå bra, så måste man ju lägga ner tid på det, och då är det alltid något annat som kommer i kläm.
Nathalie önskar sig ett Nintendo DS i julklapp. Vi har funderingar på att gå ihop flera stycken och köpa ett sådant åt henne. Hittade nya på tradera, lät jättebra, tills jag läste att de bara hade 1 månads garanti, och det lät inte riktigt lika bra. Lät liksom lite skumt. Skickade i alla fall iväg ett brev med en fråga om varför det bara är 1 månads garanti, brukar ju i vanliga fall vara 1 års garanti på nya prylar. Inte från säljaren kanske, men från tillverkaren, eller har jag fel?
Har för övrigt hämtat N idag, som varit hos sin pappa i helgen. Innan dess var vi hos mina föräldrar, och jag fick en underbart fin ljuslykta, från partylite, med mosaik. Sååååå himla fin. Har spanat in den i katalogen, men inte känt att jag haft råd med den. Ut över det så fick jag en massa ljus också, med juldofter. Men snälla rara mamma!!!
Snart slut på helgen, imorgon ska jag ringa till hon som har hand om studierna på Lernia. Sen ska jag bråka med CSN, för enligt mina beräkningar så ska jag ha fullt studiestöd hela december, eftersom jag inte har något julledigt alls... men enligt CSN så får jag ändå bara halva studielånet... Varför? Alltid ska det vara nåt krångel.
Mer då, nä, det var nog inte mycket mer än det, faktiskt. Är fortfarande skit trött, börjar tro att jag håller på bli sjuk, men de bör ju iaf inte va svinis ;).

Hemma igen!

Så var man hemma igen. Riktigt skönt att sova i sin egen säng, sov som en stock, när jag gick och la mig. Men när vi hade lämnat barn till dagis och skola så åt jag frukost, sen sov jag ett tag till. Varför? Jo, för att man aldrig sover riktigt bra i någon annan säng, än ens egen. Så jag vaknade klockan 11. Himla skönt att få ta igen förlorad sömn. Och underbarast av allt var att få träffa underbara barnen igen, har saknat dem så.
Idag ska vi iväg till en kurator, som är med i stödteamet här i Fjugesta. Så att Nathalie får börja på fritids, trots att Erik är hemma. Varför? Inte för att vi inte vill ha Nathalie hemma, men hon vill få kompisar, och hon har uttalat att hon mår dåligt av att hon aldrig hinner leka med några vänner. För de flesta i hennes klass går ju på fritids, och de kommer ju inte hem förrens vid 16-tiden, och då är det ju dags att äta mat, kanske göra läxor, förbereda för kvällen, kolla lite på tv. Sen så är det dags att sova. Både läkare och specialpedagog håller med om ovanstående, att Nathalie behöver få leka med vänner, identifiera sig med andra flickor och så vidare. Så snart ska vi börja ge oss iväg en bit härifrån, för att träffa kuratorn. Om det var tänkt att Nathalie skulle följa med vet jag inte, men nu måste hon i alla fall göra det. Finns en lekpark utanför, där hon kan leka. Finns säkert nåt där inne som hon kan pyssla med också. Det var meningen att nathalies pappa skulle vara med, men han har inte hört av sig, och tycks inte vara på väg hit heller, så jag får helt enkelt gå dit själv.
Nu ska jag leta på lita andra kläder, så jag inte behöver gå dit i mysbyxor och en gammal utsliten stickad tröja, som jag fick för väldigt länge sen...
ha en fin dag och en trevlig helg!

Korvstoppning

Känns verkligen att man har fullt upp, jag vet inte hur jag ska hinna få färdigt allt. Gissar att jag nog får försöka leta på lite diciplin på tåget hem på torsdag. Lite uppgifter som ska vara inne på fredag, så det kanske är säkrast att man sätter fart. Fast när jag tänker efter så var det väl inte så där överdrivet mycket som skulle göras... det blir nog bra till sist :).
Hade prov idag, på ca 190 glosor, det vart hårt och klurigt på sina ställen. Vissa saker vet jag ju precis vad de heter, men det låste sig helt enkelt.. Ja, ja vi får väl se hur det går på provet... Bara att hoppas på det bästa. Men förutom att provet var pest och pina så har det funkat väldigt bra ändå. Hade en mycket intressant föreläsning på eftermiddagen i anatomi och sjukdomslära. Den läraren vet hur man snackar så att jag inte ska somna i alla fall. Imorgon ska vi ha hjärt- och lungräddning, ska bli väldigt intressant tycker jag.
Trött som ett as just nu, men trevligt har jag i alla fall haft på kvällen. Har varit hos en kompis, som jag lärt känna lite via ett spel, Travian, och så har vi pratat lite på skype, och så idag, när jag ändå var här uppe i Östersund, där hon bor, så passade vi på och träffades. Vi åt på japansk restaurang, och nu har jag faktiskt provat äta sushi, för allra första gången, med rå lax på. På samma tallrik så serverades det även en massa annat smaskigt, åt så jag nästan dog, och till den rätten så ingick friterad banan med glass och chokladsås. Jag som i vanliga fall inte alls tycker om friterad banan, tyckte faktiskt att det här var riktigt gott.
Nu ska jag strax gå och lägga mig känner jag, älskligen är ändå inte vid datorn, så att ha ett litet samtal med honom går inte så bra, Theo hade visst svårt att somna idag, så jag gissar att det ställer till det lite.
Hoppas alla har det fint!

Drar på måndag!

Ja ni, på måndag eftermiddag så drar det iväg till Östersund igen. Denna gången ska jag ju bo själv. Men denna gång är jag inte alls lika nervig och nervös som jag var förra gången. Vilket är ganska skönt.
Har inte kollat in med busstider vilken tid jag måste åka med bussen härifrån, men det ska väl inte vara något problem, det brukar det inte vara.
Förutom det så har jag noll inspiration till att blogga just nu, därför att det väldigt tyst från mig, har haft fullt upp i skolan, och då blir liksom bloggen lite efter... får se när tid finns för den igen, men lite ibland ska jag väl klara av att uppdatera!

Massor

Det är lite lömskt med distansstudier. Ibland, när man tycker att det är så himla lugnt, och att man inte behöver plugga ihjäl sig, så tar man det också lugnt. Men sen så får vissa lärare för sig att lägga ut uppgifter i sista minuten. Sådant som man egentligen inte har tid med. Men vad ska man göra? Bara att bita ihop.
Just nu så skulle jag allra helst bara vilja inrikta mig på en sak. Översätta och plugga in ett antal ord inom kirurgin. Men kan jag det? Nej, självklart inte. Jag ska göra klart Anatomin, och så vart det ännu en datauppgift att göra. Orden som ska översättas ska vi ha prov på, nästa tisdag, därför är jag stressad.
Inte vet jag hur jag kommer må de närmsta dagarna heller, för jag har tänkt gå och vaccinera mig, känns som att det kan vara säkrast eftersom man ska ut på praktik efter nyår.
Har inte druckit nåt kaffe idag, och det känns, är så himla trött.
På tal om vaccinet förresten känns lite som ett skämt när de säger att det finns vaccin till alla, men hur lätt är det att tro på. Igår började vaccineringen här i Fjugesta för allmänheten. Klockan 14 skulle det börja. Folk började gå mot vårdcentralen vid halv ett. När klockan var 14, så var vaccinet slut. Undrar ja hur det gick till. Och de som inte fick något vaccin där det var tänkt att de skulle få, gick upp till vårdcentralen, dvs pensionärerna, för de tänkte att de skulle få vaccinet som var menat för barnen. Snacka om ego... Blir intressant att se hur rusningen ser ut idag, men idag ska de hålla på fram till 19, så jag hoppas att de har mycket vaccin då...
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe, och ta det lite lugnt. Känner att jag behöver stressa av lite. Hur bra det nu går när man sitter och strax häller i sig koffein :).

Lugnt kalas

Nog märks det att det är sjukdomstider nu. Nathalie skulle ju ha sitt kalas i lördags, och det hade hon också, men istället för att det var 6 stycken tjejer så vart det bara 3. De andra var nämligen sjuka. De var i alla fall snälla och ringde och sa att de inte kunde komma, sådant uppskattas ju alltid. Så de fikade, vi lekte lite lekar och så lekte de såklart själva också.
Samma kväll så var Erik iväg hem till sina föräldrar med Alexander och Theo. Tyvärr vart Theo sjuk, så de fick komma hem tidigare. Han hade magknip, men efter att ha fixat ett antal blöjor fulla, så var det över.
Imorgon får man börja vaccinera sig här i Fjugesta, själv hatar jag sprutor, men jag ska nog ta det ändå, tror det är bäst, med tanke på att man ska gå i skolan, och hinna med att bli sjuk vet jag inte om jag har. I alla fall inte i svininfluensan... Barnen ska i alla fall ta vaccin, så det känns ju bra om jag föregår med gott exempel och gör samma sak.
Var hemma hos mina föräldrar igår, när vi hade lämnat Alexander till sin pappa, det var trevligt. Dennis var där, min morbror... inte mycket kvar av honom nu. Han har dåligt hjärta, dricker för mycket, röker för mycket osv. Visst, han går sin egen död till mötes, och kanske hade han gjort det lånsammare om han låtit bli allt det onyttiga i rökning och alkohol. Men det är hans liv, och jag kan inte göra mycket för att förhindra det. Men det är jobbigt att se någon tyna bort. Märks att man börjat plugga, man blir liksom skadad. Man vet vad han har för sjukdom, och så går man och funderar på vad det heter på latin... Cor Incomp, om någon ville veta :).
I ett paket som Nathalie fick när hon hade kalas, var en liten sak, som gör att man kan sätta pärlor i håret, lite kul tyckte jag. Tyvärr har vi inte hunnit prova den ännu, men vi ska väl göra ett försök senare idag. Hon fick även ett pennskrin, 4 pennor, en chokladkalender och ett troll... Ni vet sådana där penntroll, fast lite större. Jag vill också ha ett sådant troll, tycker de är så söta.
Börjar bli dags att göra sig i ordning för att hämta Nathalie. Har sovit som en kratta i natt, så under tiden som Theo var på dagis så sov jag, var tvungen. Var så trött så jag nästan mådde illa, och då är jag väldigt trött. Känner mig piggare nu i alla fall, och det är ju huvudsaken. Theo ligger och sover nu, det var så skönt att bara kunna lägga honom i sängen, och så somnade han där, tänk om det kunde gå lika lätt på kvällarna?
Måste nog gå upp och väcka honom snart, han har sovit i 2 timmar tror jag. Och sover han mycket mer än så, så sover han inte ikväll, tyvärr. Skulle mer än gärna vilja att han fick sova tills han vaknade, men det funkar inte alla gånger.
Ha en fin dag!

Galsinnig

Höll jag på bli idag, höll aldrig på att få till ett stapeldiagram, förbannade jäkla excel, det är inte mitt favvoprogram i datorn direkt, men måste ju jobba med det ändå. Så länge det bara sträcker sig till att göra formler, och cirkeldiagram så är jag nöjd, men så bra kan man ju inte alltid få ha det. Snälla Erik hjälpte mig... i mitt vansinne.. BLÄÄÄÄÄÄÄ
Får se hur mycket jag svär när det kommer till att göra databasgrejs... *svär i förväg*.
Imorgon blir det kalas här, leka "en stol för lite" och fiskdamm tänkte jag. Sätta knorren på grisen var väl också tänkt, men jag har inget så stort papper att jag tycker att det ska gå bra... Får försöka med annat.
Har kollat på idol, spännande nu, vet inte riktigt vem jag tycker ska åka ut.. Men klara favoriter är Erik och Tove.. De andra är bra, men inte så där skitbra.. eller vad man ska säga.
För att återgå till kalaset så får det nog faktiskt bli blindbock också, och kanske även balansera ballong på fingret... Utöver det så ska de ju hinna med att fika också... och fiskdamm, klantiga jag glömde köpa godis till det, så jag måste gå och handla imorgon, fast jag hade tänkt att jag skulle slippa. Vart jag ska fixa en fiskdamm har jag dock ingen aning om. Erik, Theo och Alexander flyr fältet, så jag blir ensam med 6 tjejer... Hur ska jag få allt att gå ihop?
Ska försöka få klart lite skolarbete som ska vara klart på tisdag, kanske hinner jag med det på söndag... hoppas så i alla fall.

Natt

Så var det natt igen, dagarna går så himla fort, och oftast känns det som att jag inte hinner få nåt gjort. Hur jag ska hinna få undan så mycket jox som möjligt här hemifrån innan Lördag har jag ingen aning om... men det ska väl gå på nåt sätt, får jag hoppas. Då blir ju hela huset fullt i ungar...
Idag har jag iaf provat att göra egen glass, men på ett väldigt enkelt sätt, vispa vaniljvisp, riv blockchoklad, rör ner chokladen i vaniljvispen och in med det i frysen. Vill man på ett lätt sätt få glassen att lossna från sin form, så kan man lägga gladpack i.
Så himla trött är jag, inte så konstigt, är uppe alldeles för länge och går upp alldeles för tidigt. Men så är det när vi sagt att jag ska lämna ungarna på morgonen... Erik hämtar ju dem sen. Men idag gick jag och hämtade Theo, kände att jag behövde få en nypa frisk luft. Tog vägen genom samhället på vägen hem, för att ungen skulle få kolla på traktorer.. Numera så är han tokig i riktiga traktorer och lastbilar, men ska även kolla på byggare bob...
Nu ska jag sova, tänkte bara tala om att jag fick hem en tröja jag beställt från HM, jättesnygg, satt perfekt.. Har även fått hem mina ljuslyktor som jag vann, men hann inte hämta ut dem idag, det ska jag göra imorgon bitti.
Gonatt på er!!

Jag vann!!

Jag tävlade ju förut, som ni kanske minns, om de där snygga ljuslyktorna... och vet ni, jag vann dem!!!
Minns ni inte hur de såg ut så här är bilden:
Tjusigt va? Kommer att passa jättebra i våran hall... åååååh vad kul det ska bli att få hem dem... Tävlade ju hos Millah, där har jag vunnit förut. Måste lägga till henne, så jag prenumererar på bloglovin, skulle göra det förut, men då krånglade det, så då gick det inte...
men ååååå vad jag vart glad för att jag vann!!! Min dag var innan nämligen halft förstörd eftersom satansprogrammet excel inte gör som jag vill... det programmet måste satan själv ha skrivit.. Bytte ämne, så nu håller jag på med lite anatomi istället, studieenhet 4, den kan man få VG på, ska kanske satsa på det...
Idag blir det kyckling till middag, helstekt, till Eriks stora förtret... currysås till det... tur han gillar det i alla fall. Snart kommer lillplutt hem, innan dess tänkte jag försöka hinna med att dricka kaffe... men tror inte jag hinner med det...
På onsdag ska jag till eskilstuna... studiebesök på mälarsjukhuset. Ska bli intressant faktiskt...
Nu ska jag fortsätta att skriva om matspjälkningsorgranen, och urinorganen... ha en bra dag, för det kommer jag ha nu!!

Nytt!

Japp, kände att det var dags att få till nåt som jag tyckte var snyggt. Och här sitter jag och tar åt mig äran åt nåt jag inte har gjort. Jag har bara kopierat in koden... *smarta, smarta mig*. Men det funkade, och jag hittade designen på bloggdesign.nu De har mycket fint där, och just den här var alldeles ny, så jag antar att det inte är så många som har likadan design som jag har nu.
Idag har vi firat Lasse, Eriks pappa på fars dag. Vi var där och fikade. Vi fick med oss lite tårta om *mums*.
Självklart har Erik fått en present av Theo och mig, han fick en Kalla, med vita blommor. Det sägs ju att de ska vara bra luftrenare, och dessutom så är de himla fina. Ska nog sno åt mig lite skott från mamma, har för mig att hon har en likadan, fast som blommar i rött. kanske vore häftigt att dela på dem, och sätta två olika färger i samma kruka?
Vart förresten klar med medicinsk dokumentation, så nu ska jag bara ladda upp det i studiemallen, sen så är det klart. Jag hoppas att allt är godkänt, men jag misstänker att jag nog ska göra om första inlämningsuppgiften, eftersom det vart lite strul med journalmallen då. Men det är ju inget som är så himla svårt, när man har lätt för att skriva, och kan det mer eller mindre utantill. Satt och nästan förundrades över mig själv, eftersom jag faktiskt kunde en hel del sökord i skallen. Sökord är för övrigt det ord som står längst till vänster i journalen, och där kan det stå blodtryck till exempel, och så står det en liten bit till höger vad blodtrycket ligger på... Ja, ni kanske fattar. Kanske tar en print screen och visar er.

G+

Hade fått svar på studieenhet 5, för ett litet tag sen, som jag läste precis nyss, och resultatet var G+. Mycket nöjd med det... Just nu håller jag på med enhet 6, journalövning, men det är faktiskt ruskigt kul, läsa journaler... Eller skriva dem rättare sagt. Nu är ju dessa påhittade, men det spelar ingen roll, det är kul i alla fall. Blir intressant att se hur det går när man får låna diktafonen sen... Skriva journal från den. Tills dess så får jag nog försöka samla ihop alla papper jag har om att skriva journal, ifall jag skulle fastna någonstans. Dessutom måste man ju ha lite koll på de latinska orden, men lite koll har jag faktiskt. Även om varenda ord inte dyker upp som skjuten ur en kanon.
Imorgon är det fars dag. På eftermiddagen ska vi iväg till Lasse och Marita, där ska vi fika. Här hemma blir det väl mest bara lugnt. Nathalie ska ringa till sin pappa och gratta på fars dag. Jag och Theo ska gå ner till samhället och köpa någon liten sak till "pappa". Theo kan ju inte köpa något själv, så jag får hjälpa honom lite.
Har gått och blivit förkyld igen, som jag misstänkte att jag skulle bli. Men käkar Sinova forte, och dricker apelsinjuice. Det hjälper faktiskt, i alla fall det förstnämnda. Om C-vitaminerna gör att man blir frisk snabbare vet jag inte, det är ju lite omdiskuterat det där, finns väl egentligen inga belägg för att man blir frisk fortare av att få i sig mycket C-vitamin. Men det är ju bra att dricka, och någon nytta gör ju faktiskt C-vitaminerna, de är ju antioxidanter, som skyddar våra celler! Nässpray är min kompis också dessa tider.
Nästa helg ska det vara kalas här.. blir intressant. Har inte planerat något speciellt, vet inte vad man gör med en bunt 7-8 åringar. En varsin påse med lite godis i ska de få, hade jag tänkt i alla fall. Får fundera på resten när jag har tid.
Nu ska jag dra mig upp mot sängen. Vart väckt i morse och kände mig ovanligt utvilad, då hade jag fått sova till 8, kändes som rena lyxen.

Snö!!

Redan, bara början på november. Förra året kom det inget rejält snöfall förrens i januari... Tänk om vädret kunde bestämma sig... Tog kort på eländet i alla fall, även om det inte är några mängder. Lite synd var det kanske att snön kom så sent på kvällen, så Theo hann inte se den... Får väl se om den ligger kvar imorgon bitti. Även om jag själv tycker att snö är bland det värsta som finns så tycker jag ändå att det är kul för barnens skull.

För övrigt så vart jag lite besviken på POP overall, den som skulle vara varm. Theo hade den på sig idag, men den var ju inte alls varm... Tyckte inte att det var så kallt att han skulle behöva ha fleese under, den overall han har är ju fodrad. Men när han kom hem så var han kall. Så imorgon blir det till att ta på honom varmare kläder. I julklapp får han önska sig en varm och gosig overall. Vet att coop hade förut, min mor pratade om att det kanske kunde vara en bra julklapp, och nu när jag tänker efter så låter det ju jättebra.

Haft planeringsmöte idag - oj vad det där lät fint då, lät finare än vad det är... Men vi hade ett möte för att planera vad vi skulle göra kommande gångerna på idrottslekis. Fick även höra att en av de som är ledare där, jobbar på infektion på USÖ, och de har ju läkarsekreterare där, så jag ska nog försöka få praktik där. Om man nu får ha praktik någonstans där man känner någon.. det har jag ju ingen aning om förstås.

Snart börjar fråga Olle dokumentären, och den tänkte jag att jag skulle kolla på, sen är det hög tid för sängen. Fick i alla fall färdigt IT uppgiften idag, så nu behöver jag inte stressa med den. Nu behöver jag bara inrikta mig på medicinsk dokumentation, som ska vara inne på måndag. Efter det så blir det anatomi för fulla muggar. Det går lite i intervall de här studierna. Funderade ett tag på om jag skulle försöka få klart psykologiuppgifterna, de ska vara klara i december, men jag tänkte att om jag gör dem klara nu, så har jag inte lika mycket att tänka på då... Vi får väl se hur jag gör. Ha en fin kväll!

Onsdag!

Idag är en sån där dag, då jag inte riktigt kommer igång. Koncentrationen ligger någonstans, men inte i mitt huvud. Inte blir det bättre av att vädret är piss, och att Theo har kommit in i någon period som gör att han vägrar sova på kvällarna. Kul, kul. Eller nej, det är inte kul Han ska lägga sig klockan 8, men går upp, precis hela tiden. Funderar på att sätta på långsidan av spjälsängen igen, så kan han i alla fall inte gå upp och hitta på en massa hyss. Kanske får han sova för mycket på dagarna? Börjar misstänka det nämligen. 2,5 timme är nog rätt mycket för en pigg 2 åring. Ska nog försöka dra ner det lite, men det skär så i hjärtat att väcka ett barn som sover så sött. Som säger ooova, när man väckt honom...
En extrauppgift dök för övrigt upp i IT-uppgiften som ska vara inne om två dagar, lite väl tajt kan man tycka, att lägga upp en uppgift 2 dagar innan den ska vara klar.. men, men, det är inte jag som är lärare. Å andra sidan har jag inga större problem med uppgiften tror jag, så jag fixar nog det. I vanliga fall brukar jag sitta och knåpa med sådant på kvällarna när barnen sover, går lättast då. Men nu när Theo inte vill sova, så har det blivit svårare.

Sitter och funderar på vad vi ska ha för middag idag, lutar åt falukorv och mos... har en massa potatis hemma, och den måste vi ju göra slut på, så då passar ju mos bra. Måste ta fram korven också.

På lördag är det fest hos hemma, tjejfest. Vet inte riktigt om jag ska gå, beror på dagsformen. Är trött... det är mycket med skolan nu, men inte många förstår, vilket är trist. Försöker man förklara det så kan man lika gärna förklara för en vägg. Nähe, nu ska jag återgå till IT-uppgiften!

Vaddå 25% mer?

Det där fattar inte jag... Jo, att nåt är 25% mer förstår jag ju.. Men jag får inte ihop det på schampoflaskor där uppe. Har två stycken Head&Shoulders, de är precis lika stora, men på den ena står det att det är 25% mer... Hur går det ihop? Betyder det att de i vanliga fall bara fyller flaskan till hälften? För annars vet jag inte hur de kan få plats med 25% extra, utan att ha större flaska.

Nyss hemkommen från idrottslekis. Har inte varit med på 2 gånger, för två veckor sen hade jag skadat tummen, och förra måndagen så var jag förkyld, så då kunde jag inte heller vara med. Men idag så kändes det okej att gå dit, utan att riskera att smitta någon annan. Men vissa barn såg lite hängiga ut, så det skulle inte förvåna mig om jag råkar ut för nåt skit i alla fall.

Snart ska jag gå upp och duscha, skulle vilja göra hårinpackning, bara för att det är så himla skönt... men jag vet inte hur ofta man ska göra det, egentligen.

Har fått en döv son tror jag, för jag säger nej, och han gör då rakt inte som jag säger, han bryr sig inte alls. Väldigt frustrerande!!!

Hade prov här om dagen, känns som att det gick vägen, får väl se när man får det rättat. Imorgon ska jag hem till Kent, på kvällen, på förmiddagen är det genesys...

God kväll!

Familjen är samlad!

Japp, idag kom Nathalie hem, kul att se henne igen, Theo vart överlycklig. Han har frågat efter syrran varje dag, hela veckan, att försöka förklara för en 2-åring att Nathalie kommer hem på söndag, är ju dömt att misslyckas.
Den nämnda 2-åringen har för övrigt gått och blivit väldigt, väldigt svartsjuk. Mamma får inte kramas med Erik, inte med Kisse och inte med Nathalie. Jag ska BARA kramas med Theo. Försöker förklara att jag faktiskt kan krama flera på en gång, men det tycker inte Theo.
Barnen är badade, Theo duschade iof med mig. Mysigt. Han skulle sitta på min arm en stund, och så skulle vattenstrålarna rinna ner på hans rygg. Han la sig med huvudet till rätta på min axel och höll på att somna. Blir inget dagis för honom imorgon, han är inte tillräckligt kry för det, känner jag. Även om han lever bus här hemma, så är det en helt annan sak att gå till dagis. Mycket, mycket mer intryck där.
Tog en promenad idag, himla skönt att komma ut en stund, väl hemma så skulle Theo sova middag. Jag tänkte ju inte att jag skulle sova, jag skulle ju vara vaken och plugga latinglosor, gjorde jag det? Näe, jag somnade. Så jag får försöka plugga på dem lite nu, på kvällen. Bäst går det nog när barnen har somnat... hoppas jag.
Just ja, ska ju vara med och tävla i ännu en tävling. Om en mjuk jordglob, som är ekologisk.
Jag tävlar hos Bambi om en ekologisk jordglob från ekokul!
Kika in och tävla du också!

En hög med tävlingar!!

Fick en kommentar i min blogg, om att vara med i fler tävlingar. Människan i fråga, har jag tävlat hos förut, och jag har för mig att jag har vunnit också. Så varför inte testa lyckan igen?
Förutom att tävla så ska jag läsa på orden som vi ska ha prov på imorgon, men en del börjar sätta sig, faktist. Ett som sitter fast i hjärnan är Esofagus (för att skriva det på uttalbar svenska, och inte latin...), matstrupe... Fattar inte varför det sitter som berget. Känns som att det ordet sitter ivägen för alla andra ord jag ska kunna. Skulle ju vara trist om jag bara kan ETT ord, men så illa ska det nog inte vara, hoppas jag.


Jag tävlar om en sådan här fin lykta i zinkplåt, i Millas blogg,
vill du inte vara med och tävla om en sådan här fin
lykta så kan du köpa den i Faster Safiras Bod.

Jag tävlar om en sådan här fin sjal! Var med och tävla du också, i Millas Blogg.
Kika på fler sjalar hos SOL&MÅNE.

Jag tävlar om ett hudvårdskit från vekk - vitamin B5, i millas blogg.



Jag tävlar i millas blogg, om att vinna dessa fina smyken från miss Westerg Design.

Jag tävlar om ett valfritt smycke från KNOT, tävlingen hittar du i Millas Blogg.

RSS 2.0