Nytt!

Japp, kände att det var dags att få till nåt som jag tyckte var snyggt. Och här sitter jag och tar åt mig äran åt nåt jag inte har gjort. Jag har bara kopierat in koden... *smarta, smarta mig*. Men det funkade, och jag hittade designen på bloggdesign.nu De har mycket fint där, och just den här var alldeles ny, så jag antar att det inte är så många som har likadan design som jag har nu.
Idag har vi firat Lasse, Eriks pappa på fars dag. Vi var där och fikade. Vi fick med oss lite tårta om *mums*.
Självklart har Erik fått en present av Theo och mig, han fick en Kalla, med vita blommor. Det sägs ju att de ska vara bra luftrenare, och dessutom så är de himla fina. Ska nog sno åt mig lite skott från mamma, har för mig att hon har en likadan, fast som blommar i rött. kanske vore häftigt att dela på dem, och sätta två olika färger i samma kruka?
Vart förresten klar med medicinsk dokumentation, så nu ska jag bara ladda upp det i studiemallen, sen så är det klart. Jag hoppas att allt är godkänt, men jag misstänker att jag nog ska göra om första inlämningsuppgiften, eftersom det vart lite strul med journalmallen då. Men det är ju inget som är så himla svårt, när man har lätt för att skriva, och kan det mer eller mindre utantill. Satt och nästan förundrades över mig själv, eftersom jag faktiskt kunde en hel del sökord i skallen. Sökord är för övrigt det ord som står längst till vänster i journalen, och där kan det stå blodtryck till exempel, och så står det en liten bit till höger vad blodtrycket ligger på... Ja, ni kanske fattar. Kanske tar en print screen och visar er.

Kommentarer
Postat av: Millah

Överraskning på min blogg :)

Grattis :):):)

Kram//Millah

2009-11-09 @ 00:18:02
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0