Alla barnen här hemma

Märks att man inte är så van vid att ha alla barnen hemma, för det blir fullt upp. Men det är ganska trevligt det med. Men det har sina avigsidor med. Nathalie beter sig inte alls som hon brukar, lyssnar inte ordentligt, gör inte som vi säger och så vidare. Och det gör ju inte alexander heller för den delen.. Men, men, det går jättebra ändå. Just nu så är det lugnt, det är ju barnprogram.
Har fastnat i ett spel som heter Travian, det är ett webbspel. Där har man en liten by, som man bygger upp. Sen kan man kriga mot andra byar eller skicka köpmän. Inte så trevligt att kriga kan man ju tycka, men det är inget man ser nåt av faktiskt. Så det är rätt lugnt ändå. Inga råa bilder någonstans, ser mest lugnt och fridfullt ut. Har precis anfallit en liten by, som var mycket mindre än min, bara för att jag ville se om det skulle gå :-).  Annars är jag inte så positivt inställd till krig. Kan  exempelvis inte med krigsspel som man installerar på datorn, eller där man kutar runt och slår folk blodiga eller bara skjuter ihjäl dem.
Blir irriterad på mig själv, vi var iväg till en lekpark idag, och jag glömde kameran. Tänkte att jag skulle tagit med den, och så kunde jag ha tagit bilder på barnen. Theo åt sand så det stog härliga till, ju fler gånger jag sa nej, ju snabbare vart han att stoppa in det i munnen. Och när han hade gjort det så säger nam nam nam... Knasbarn.
Nu sitter han och leker med sin pappa en stund, det lilla utebarnet. Han älskar att vara ute. När han var en pyttebebis så var åka vagn ingen höjdare alls, nu är det jättetrevligt. Men så åker han ju framåt nu. Han vill inte åka åt andra hållet, och gör han det så klättrar han ur vagnen. Tur vi har skaffat sele.
Pannkaka till middag idag, funderar på att gå ut och greja på ballkongen där uppe.. så att det blir lätt att måla om där sen... dvs skrapa och sen tvätta.. eller om det var tvätta först och skrapa sen... Minns inte så noga ha ha. Men först vill jag ju se hur det går för min lilla by... om den lyckas plundra nåt från dem ha ha. Kan ju hända att de dödar alla mina krigare som jag skickade iväg. Hade iofs bara fem, men ändå :-).

Har förresten beställt nya glasögon. Var till optikern i måndags. Ett par vanliga ska jag ha och ett par slipade solglasögon. 2700 kr gick det på. Hade inte fått sämre syn på höger öga, men på vänster hade det blivit sämre. Blir bra sen när jag får dem, hoppas jag hinner få dem innan jag åker till Göteborg. Men de sa inom två veckor, och vi åker den 23:e, så jag ska ju hinna få dem inom 14 dagar isf. Hoppas jag får dem så fort som möjligt.

Nähe, nu ska jag surfa runt lite och läsa bloggar... och hoppas att de 7 minutrarna som är kvar innan mina soldater kommer till sitt mål går lite fortare.

Ha det härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0