Nelly

Surfade runt på Nelly idag, hittade massor med fina klänningar där. Läste nämligen bambi's blogg, och hon hade bilder från deras sida. Och då vart jag ju självklart sugen på att kika in. Men tyvärr finns det ju massa fina klänningar, som jag jättegärna skulle ha på mig, men som kostar 3500, tyvärr är jag inte så förmögen så jag kan lägga de pengarna på en klänning. Raggar nämligen kläder till julen fortfarande. Men på måndag så blir det surfande på Nellys, för då öppnar rean där. Vart medlem där i går och trodde jag skulle hinna med att få nyhetsbrevet, och tillfälle att shoppa på rean redan nu, men den turen hade inte jag. Tyvärr. Men, men, de har väl rea fler gånger kan jag tro ;-).

Natten till idag var för övrigt ingen rolig natt. När jag skulle gå och lägga mig vid 00:20 igår kväll, och flytta över Theo till min säng så kräks han. Och då menar jag inte lite. Lyckligtvis hinner jag parera, så det mesta kommer på hans snuttefilt och lite på ett örngott. Så allt vart inte tvärblött rakt igenom. Så mitt i natten så fick jag ta han om en massa kräk och byta sängkläder. Theo fick byta pyjamas och vara öppe en stund. Han kräktes några gånger till under natten, men då var det mest slem som kom ut, kraken är ju förkyld också.
Han vart magsjuk, och det gjorde att pepparkaksbaket hos svärmor vart inställt. Men vi lovade Nathalie att vi skulle baka någon annan dag istället. Får se när det blir. Nästa helg ska hon till sin pappa, och på fredagen där så behöver hon vara ledig, för då ska vi till Lindesberg, där Theo ska fotograferas. Han har för övrigt fotats på dagis med, och de bilderna har jag fått hem, han vart faktiskt jättegullig. Det blir nog lite bilder till vänner och bekanta :-).

Lyckligtvis så känns det som att i alla fall jag kommer att klara mig från magsjuka, utan att bli smittad. Tänk att man faktiskt har lite imun försvar kvar. Trodde jag skulle åka på eländet på en gång, men det slapp jag visst. Hoppas jag i alla fall. Känner inte för magsjuka, det gör jag i och för sig aldrig.

Vi har ätit god middag idag, kalvstek med potatisgratäng och sallad. Smakade jättebra, fast köttet hade kunnat få kryddats lite mer, det smakade inte så där väldigt mycket, men det var gott ändå faktiskt. Jag var lat gällande potatisgratängen för den köpte jag färdig på ica, bara att värma i ugnen! Bra att man har varmluftsung, mycket smidigt!

Nu ska jag vara social med Erik.

Kommentarer
Postat av: Ellie

Åh fy för magsjuka, hoppas ni andra klarar er ifrån det. Synd för tjejen att det inte blev någon papparkaks bakning men som du skrev det kommer fler tillfällen men de mindre tycker ju inte så.

Hoppas allt är bra annars förutom magisen då. kram

2008-11-23 @ 14:39:36
Postat av: Anonym

2008-11-24 @ 18:04:22
URL: http://inspirationbyemelie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0