Statistik

Läser ibland på bloggar att de har så mycket besök... de redovisar om över 1000 unika läsare... Själv får jag vara stolt med 12 på förra inlägget. Det högsta jag någonsin haft är nog 30 stycken tror jag. Ser ni vilken storbloggare jag är va??? Fast vem är egentligen intresserad av en blogg som denna? Står sällan något jättespännande om något, står om mig, min familj, och ibland så finns det en och annan bild. Men oftast är jag på tok för lat för att orka lägga in bilder.

Jag har i alla fall slutat bita på naglarna. Fast det där går tyvärr i perioder har jag kommit på. Ibland så biter jag av dem i bara farten, men nu är alla naglar långa, förutom på ena pekfingret, den nageln gick faktiskt av. Så det var inte mitt fel. Jag har dessutom bilvit duktig och tar hand om naglarna. Penslar på med nagelförstärkare, just för att mina naglar går sönder så lätt, och så smörjer jag med nagelbandscreme. och den sistnämnda börjar i alla fall ge resultat.

Igår satte jag upp julgardiner här hemma. I alla fall i köket, bara där vi har julgardiner. I lilla vardagsrummet så har vi panelgardiner, men de ska kapas lite på bredden, de är alldeles för breda. Men de passar jättebra med färger och sånt. Mamma hade för en gångs skull rätt. Vi skulle satt upp gardiner i vardagsrummet med, där har vi inga ännu faktiskt. Trots att vi bott här över ett år. Men det beror på att vi inte haft några gardiner som passar, och inte vetat vad vi ska ha heller för den delen. Men mamma skulle sytt gardiner dit, men så vart hon sjuk, fick halsfluss. Och så vart hon liggande en vecka så hon har inte hunnit färdigt med dem.

Igår så fotades Theo hos en riktig fotograf, han vart jättesöt på bilderna vill jag lova! Men hur bilderna ser ut utskrivna och klara får jag väl se om ett par veckor eller så.

Just ja.. det ska tävlas nu igen. Hos tuffa tilda kan 3 stycken bli vinnare. Man får välja ett valfritt plagg från plastisock. Fina kläder i glada färger. Det gillar i alla fall jag. Och Theo passar så bra i det. Tävlar gör man inne hos Bambi, klicka på bilden så surfar du dit :-).



Så passa på att kika in hos bambi och läs hennes blogg, och om du som jag har småbarn så råder jag dig att kika in hos tuffa tilda.

Ikväll ska vi vara onyttiga och äta pizza, återstår att se hur mycket man får i sig nu när man varit magsjuk. Förut fick jag ju i mig en hel pizza själv, återstår att se om det fortfarande är så.

Nähe.. just ja.. skulle ju greja lite i wii fit med.. men det är å andra sidan inte så himla lätt när man har en liten Theo här hemma som gärna vill hjälpa till :-).

Kommentarer
Postat av: Cecilia - Sjunger i bloggen!

Gillar din blogg! Kika gärna in i min blogg och lyssna på veckans "Sång i bloggen"-special! Idag kommer jag att sjunga 3 sånger!

Har du haft en bra dag hittils?

2008-12-04 @ 15:28:35
URL: http://ceciliabizzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0