Nya tag

Det ska jag försöka ta. Ibland så vräker jag bara ur mig, precis hur allt känns. Och precis när jag skrivit ner det, så känns det 10 gånger bättre efteråt. Tänk vad skrivandet kan göra för en. Jag förstår att ingen vill kommentera, för man vill inte kommentera ledsna bloggar, det är som en tabu typ.

Dagen har varit rätt okej idag, kan väl inte klaga så där jättemycket. Theo har haft en riktigt bra dag. Vi har lekt massor med klossar och lego. Lagat mat och på kvällen, när Erik åkt iväg på fest så badade vi. Men Theo var rädd för vattnet. Så därför badade VI. Han vart nog rädd för vattnet när han hade skorv, och jag köpt salva för att få bort det. Efteråt måste man ju tvätta ur kladdsalvan. Och det görs ju lättast med schampo, som man sköljer ur med dusch. Just duschen är hemsk. Jag vet inte riktigt varför den är så hemsk. Men han tycker inte alls om den. Så vi badade tillsammans i alla fall. Han lutade sitt huvud mot mitt bröst och där låg han en lång stund och vi hade det jättemysigt. Jag tvättade hans hår, och sköljde ur det genom att lägga honom på rygg i vattnet och försiktigt skölja ur håret.
Men lagom när jag klivit ur badet, klätt på mig, så har han gjort nåt mindre trevligt i badet. Just det... jag gissar att alla fattar vad jag menar. Han var kladdig av det hela, hela han mer eller mindre. Så det vart att börja om igen. Först skölja med duschen, tvätta med tvål, skölja med duschen igen. Sen var han jätteledsen, såklart. Det förstår jag med. Men efter att han blivit torkat, fått torr blöja och pyjamas, och vi myst i soffan en stund så var han lugn. Han fick välling och han somnade sätt när jag la honom i sin säng.

Jag sitter och skriver mitt i natten för att jag väntar på Erik. Han festar med sitt jobb, och jag vet inte riktigt varför jag sitter och väntar på honom... skulle lika gärna kunna lägga mig och sova i min säng.

Nu ska jag sluta babbla om ingenting.
God natt alla!

Kommentarer
Postat av: Katja

Astrid gillar inte heller duschen.. förut gick det jättebra men nu försöker hon rymma så fort man sätter på duschen. Däremot är hennes lilla vattenkanna rätt kul, så att fylla den med vatten och duscha henne med går mycket bättre.. värt ett försök kanske? :-)

2008-10-27 @ 09:48:15
URL: http://pavargataistan.blogg.se/
Postat av: Vero

Jag skriver också av mig och det hjälper faktiskt. Det är SÅÅÅ skönt efteråt.



Hittade hit när jag surfade runt och lämnar ett litet avtryck. Ha en bra dag!

2008-10-27 @ 11:16:58
URL: http://verosparlor.blogspot.com
Postat av: Ellie

Visst är det skönt att skriva av sig, just nu har jag tagit bort min blogg pga lite omständigheter som har hänt här hemma. Men jag är ute och läser dina blogg titt som tätt.

Usch vad tråkigt attt du känner dig så där, vet själv hur det är och må skit, hoppas det blir bättre för dig.

Skulle jag vara du skulle jag gå och lägga mig, varför sitta uppe och vänta på en som inte är pigg o pallert nä han kommer hem från allt festande.

Nä hade det varit jag hade jag inte suttit o väntat om han beter sig så mot dig ..

Sköt o dig nu och ha det så bra kramis

2008-10-27 @ 19:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0