En lååååååång dag

Och denna långa dag började för mig vid 8:30. Vaknade egentligen tidigre än så, eller Theo vaknade, och sen så gosade vi i sängen en lång stund innan han började peka mot dörren, och tyckte att vi skulle gå upp. 
Nu ligger han och sover igen, och jag ska snart ge mig ut i det underbara vädret, ska ta kort på min dotter när hon hoppar studsmatta, se om jag kan få till nåt häftigt kort :-). 
Jobbade igår med, det vart 3 dagar på raken, känns skönt, det blir väl några ören i kassan i alla fall. Tyvärr så måste jag väl strula med intyg och grejer till försäkringskassan, Theo har ju varit sjuk osv. Byråkratkassan borde de kallas för istället. För så fort ens barn blir sjukt, så undrar man hur ekonomin för denna månad ska bli, för man ska hinna skicka sjukintyg, och sjukanmälningar samtidigt som man ska vara lugnt som en filbunke och vårda barn. Pust. 

Idag så är det en väldigt lång dag, det är ju långfredag, så den måste ju vara längre än alla andra dagar, eller i alla fall längre än alla andra fredagar.... måste väl finnas en anledning till varför den heter långfredag?! 

Ska iväg till Eriks 1 år yngre kusin, dricka kaffe och äta smörgåstårta, blir nog trevligt, i alla fall i det här vädret. Gissar att vi får gå dit extra tidigt, för Theo lär väl bestämma att han ska gå dit, tyvärr så tycker han också att man ska gå in på andras gårdar :-). 

Ha en trevlig dag med massa sol, för det ska jag ha!

Kommentarer
Postat av: Ellie

Åh fler som inte gillar att åka vagn, Nemone vill inte åka vagn utan ska bara gå hela tiden det är iförsig både positivt o negativt med det.

Jaa visst är det skönt i solen här tvättas det av bara dasiken tror jag är inne på min 5:e maskin redan, skönt att kunna torka ute kläderna blir så mjuka tycker jag.

Nä nu böjar det mulna på här hemma kanske bäst att passa på att gå ut en sväng innan solen försvinner helt..



Glad Påsk på er..

2009-04-10 @ 12:49:03
URL: http://palandetutanfor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0