Utbildning

Fick ju en sådan bra kommentar här om dagen, om att ubildningen jag vill gå, finns i Östersund. På distans dessutom. Gick in på östersunds hemsida, men hittade inte infon jag sökte. Men så skickade jag iväg ett mail i alla fall, jag tänkte att de kanske kan vägleda mig till rätt plats. Och det kunde de. Det är Lernia som har hand om kursen, så nu ska jag skriva en ansökan om att gå utbildningen. Men enligt antagningarna så tycker de att man ska ha datakörkortet... Jag tror att jag klarar det jättebra ändå, med tanke på att jag har god kunskap gällande datorer, och väldigt lätt för att lära mig olika program.
Men nu kom ju genast funderingarna, hur skriver man en ansökan om att gå en utbildning? 
Att jag ska skicka med betyg har jag ju förstått, och att de vill ha en presentation om en själv, har jag oxå förstått, men hur utförlig ska den vara? Ska den vara kortfattad och typ: Hej jag heter Sven, jag är 25 år och bor i Kalix. Eller ska den vara mer utförlig, om vem man är som person, vart man är född och uppvuxen osv?

Idag har vi varit ute i det fina vädret, har cyklat en massa, och till sist hamnade vi hemma hos Theos farmor, där vi fikade lite och barnen grejade. Erik har varit iväg och handlat, så strax ska det kokas potatis, till det kommer det serveras kallops. 
Nu ska jag njuta av den sista kvällssolen.

Hoppas att du fått mycket sol idag, precis som jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0