Larmet gick

Idag när jag skulle ta bussen hem så gick brandlarmet på krämaren... Men det var visst bara nåt som blivit galet, hade det varit riktig brand tror jag de hade skickat mer än 1 brandbil. 
Åkte hem tidigt idag, det var skönt, åkte hem och vilade, sov inte så mycket natten till idag. Var på föreläsning om att skriva CV, så nu ska jag väl putsa på det jag har gissar jag. Och skriva mitt CV så som det ska se ut nu för tiden, enligt rekryterarna på KFG. Hoppas det blir bra, vill hellre ha ett jobb än att gå dit.. 

Tänkte jag skulle börja putsa på CV:t nu ikväll, men efter att Theo bråkat med läggningen så vart det inte så. Han brukar i vanliga fall sova när klockan är 8, men idag skulle det knölas tills klockan 9. Men jag gissar att det har att göra med att han är på dagis hela dagen nu, nytt och ovant för honom. När vi skulle iväg och handla sen när han blivit hämtad på dagis så somnade han i vagnen och jag hade inte hjärta att väcka honom... så då vart det som det vart.  Till på köpet så missade jag bygglov, men jag tror det går repris i helgen.

Nähe, nu ska firrarna få lite käk, jag ska stänga av TV:n ta nåt att dricka, söka lite snabbt efter snygga CV mallar.. man kanske hittar nåt, vem vet? Sen ska jag nog lägga mig.. bäst att komma i säng i tid.. 

Just ja, är ju med på facebook, och har så varit ett tag, och nu har det rasslat till bland vänner och bekanta.. har hittat massor av gamla klasskamrater, kul... Även om de kanske inte var mina favoriter då, så är de kanske trevligare nu.

Nu ska jag göra slag i saken... dvs gå och lägga mig, sov gott alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0