En vecka kvar

Sen är det semester. Eller ska jag säga 4 dagar, och låta bli att räkna den här dagen? För den här dagen har ju redan börjat. Jag sitter och dricker kaffe, och bloggar. Jag har ätit frukost, och barnen är iväg på sina saker. Theo till dagis och Natta till fritids. Jag verkligen längtar efter att få ha mina små apekatter hemma... Natta är i alla fall min lilla apekatt, även om hon säger att hon inte är det :D. Men hon kallar mig för knasmamma, så då kallar jag henne för apekatt. Jag har även förklarat för henne att apekatt inte är något dumt som jag kallar henne, utan det är av godo. Och så tycker jag att hon är som en apekatt, älskar att klättra i träd, och är snabb som en katt... Fast googlar man på apekatt så får man mest fram en massa apor... 

Theo var rolig i morse, han hade på sig sina nya shorts, som hans pappa poängterade. Och då pekar han på sina shorts, och sen på pappas, och så drar han upp tröjan för att man ska se hela shortsen... precis som att han menar att han är jättehäftig i sina nya shorts. 

Vädret ser ut att hålla i sig, enligt yr.no så ska denna sol hålla i sig till på onsdag, då ska det bli regn. Får se om det är sanning eller ej. Ska kolla smhi med, och se om de har spått fram samma resultat. 
Om somrarna är så här, så behöver man ju inte åka utomlands för att få lite värme på sig. Det jag möjligen kan sakna här är en sjö att cykla iväg till. Sannabadet i all ära, men det är faktiskt ingen sjö. Skulle kunna tänka mig ett hav att bada i också, men det lär ju inte hända än på ett rätt långt tag. 

Ha det gott i värmen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0