God Morgon Måndag

Jaha, så var det vardag igen, jag förstår inte vart helgerna tar vägen någonstans... För fort går de i alla fall. Snart ska vi släpa ut cyklarna och trampa oss iväg till skola och dagis, sen ska jag hem och gissa vad jag ska göra då? Just precis, söka jobb! Det låter väl kul?
Nackspärren hänger i... mindre kul
Theo vaknade 6:30 i morse.... mindre kul
Solen skiner och det är redan varmt.... härligt!!

Jag fick ännu en present, av Nathalie. Som hon hade gjort på fritids. Det var ett mobilsmycke, har aldrig haft det till mina mobiler förut, så det är väl på tiden att jag har lite bling bling på den nu.

Kollade på en riktigt bra beckfilm igår kväll, innan jag skulle gå och lägga mig, i boxen vi har så var det nummer 14, nu har vi bara 2 filmer kvar att se. Tyvärr, kan man väl nästan säga, för de har varit bra allihopa. Men så gillar jag rollen Gunvald Larsson. Gillar hans stil haha.

Tänk att jag hade tid att blogga den här tiden på dygnet, det händer ju inte allt för ofta. Varmt i vardagsrummet redan, undrar vart detta vardagsrum kommer sluta i sommar... kommer flyta bort här inne. Öppna gör man ju inte allt för gärna heller med tanke på alla otrevliga kryp som gärna kommer in. Ni vet harkrankar, nattfjärilar, mygg... de kommer om kvällen och natten, har man öppet på dagen så har man snart en skock flugor och ungefär lika många getingar och humlor.

Nu är det dags att bege sig iväg!

God morgon på DIG.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Ni får sätta upp myggnät så ni kan öppna upp fönster/dörrar utan att det kommer in äckliga kryp.

2009-06-01 @ 08:29:21
URL: http://krajstajn.blogg.se/
Postat av: Kristin

Jo, det är ju smidigt att sätta upp med kardborre så vida man hittar något myggnät. =) Annars är ju golvfläktar bra.

Våran fläkt har räddat mig ett antal gånger, speciellt när jag var gravid förra sommaren. =)

2009-06-01 @ 14:34:22
URL: http://krajstajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0