Pysselklubben

Har läst om den ett tag nu, men idag gjorde jag slag i saken, och bestämde mig för att testa. Jag gillar att pyssla, min dotter gillar att pyssla. Vore väl skoj om vi kan dela på nöjet då, vi kanske kan gör kort tillsammans.. vem vet, vi får se vad det leder till. Men det var ju inte bara pappersprodukter, utan man kunde göra en hel massa andra saker också. vi får se vad vi får för nåt spännande i vårt allra första paket, som dyker ner i brevlådan om ca 3 veckor. 

Idag så har det varit lite fest på Theos dagis. Det var tipspromenad, och efteråt så var det fika, som vi fick ta med oss själva. Ett mysigt ställe där de gick runt ibland, trist på sätt och vis att Theo ska sluta, kommer sakna dem allihop. Men båda favvofröknarna ska iväg på annat håll, så det spelar inte så stor roll ändå. Och jag vet att Theo kommer att tycka att det är kalasbra på ett utedagis. Han älskar att vara ute, och cyklar mer än gärna... Jag var lite optimistisk och trodde att jag skulle hinna med att baka. Det gjorde jag iofs, men det svalnade inte så mycket, så hela kakan smakade bara socker när den var ljummen. Smakade lite på kakan nu när den har svalnat, och nu smakar den jättebra. Blir gott till kaffet imorgon :). 

Jag börjar bli mer och mer sugen att börja träna, på riktigt... Men det som hindrar mig är klädseln.. vad tusan är det för klädkod på ett gym? Jag kommer skämmas ögonen ur mig, och känna mig alldeles bortkommen, eftersom jag inte ser ut som någon gymnörd så att säga. Men jag tänker att gym borde väl vara till för de som har lite extra kilon här och var. Men som sagt, jag vet inte hur man klär sig på ett gym längre. Jag menar på 80 talet hade man kortbyxor och t-tröja. På 90 talet har jag ingen aning... men när det gällde aerobics så var det som en tight baddräckt med ett par stringtrosor utanpå. Men nu på 20-hundratalet? Långbyxor har jag förstått, men vilken typ passar sig bäst? Snälla, hjälp mig... 

När vi kom hem vid 19-tiden så åt vi mat, makaroner och korv, smakade riktigt bra för att vara klassad som ungkarlsmat/barnmat. 

Erik ska strax iväg och prata med Lernia, det var visst några nyheter de ville dela med sig av, och Erik har gott och varit nervös nu en längre stund. Vi hoppas att det inte är allt för tråkiga nyheter. Den här veckan får Erik svar på om han kommer in på en utbildning han sökt eller ej. Men får han fortsätta jobba så lutar det åt att han tackar nej... Annars blir det väldigt fattigt tyvärr. Jag får vänta tills nästa vecka innan jag får veta om jag kommer in eller ej. 

Nu ska Erik strax åka till jobbet, och jag ska ge mig upp i duschen. Sen får det nog bli en tidig kväll i säng... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0