Tur

Att jag har lite tid på mig att komma på idé till kalas, nu fick jag några tips av snälla Ellie. Tänkte på henne när jag skrev det förra inlägget, tänkte att hon har nog lite koll. Men visst gillar hon att dansa... det gör hon ju, iofs... Ett disco i vardagsrummet kan ju funka bra, undrar om de har krav på att det ska vara mörkt... då kan det blir svårt förstås. Skattkarta lät ju spännande, men jag är usel på att rita, och jag vet inte vart jag ska gömma godispåsar här... I snåret där det är massor med brännässlor kanske? Nej, det är nog för elakt. 
På tal om brännässlor så brände jag mig på en sådan idag, vet inte riktigt vart, den var bara... Men jag brände mig på handleden. Erik sa att han bränt sig på dem här om dagen, när han klippte gräset. Men han är så känslig så han kände det minsann i flera dagar efteråt, på mig försvinner det efter en kvart typ. Men jag kanske har tur, vad vet jag...
Klockan är sen, jag borde gå och lägga mig och sova, jag vet hur trött jag kommer att vara imorgon annars, och imorgon får jag inte vara trött, för då är det midsommarfest på Theos dagis, och den måste vi ju gå på. Ska lyckas skrapa ihop en bukett med blommor, och jag har ingen aning om vart jag ska få tag på dem. Jag har iofs gott om överblommade maskrosor, brännässlor, ett par ormbunkar och lite annat skit, det kanske duger? Nä, en och annan blomma ska jag väl kunna hitta, hoppas jag i alla fall.
I Juli ska vi åka till Dala Järna, ska bli trevligt. Över en helg. Inte så länge förvisso men det duger bra. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, men så länge Theo får vara ute, så är väl han nöjd gissar jag, det brukar han vara. Vi får väl packa med oss lite grejer som han kan leka med. Blir det fint väder så blir det väl inte så svårt att roa honom. En hink vatten och lite bollar så är han rätt nöjd med tillvaron. Blir det regn så blir det värre, då måste jag införskaffa mig regnkläder, som jag inte hittat några i vettigt pris för ännu. Har hört att de rear ut sådant på hösten, kanske får stå ut nu under sommaren med att bli blöt, och vänta tills dess?
Nähe, nu hägrar sängen, måste kila i säng nu, så jag orkar med morgondagen. 

Kommentarer
Postat av: Carolina

Vinnaren i tävlingen i samarbete med Kalasbolaget är nu framtagen, blev det du? Kika in i bloggen och titta efter - och tävla gärna i övriga tävlingar om du inte redan gjort det! :) Kram Carolina

2009-06-17 @ 19:12:14
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0