Direkt från vardagsrummet

Premiärbloggar direkt från vardagsrummet. Bara för att jag kan, men egentligen så är det ju totalt onödigt. Alltså i vardagsrummet ska man väl umgås och kolla på tv. Men nu går det inget vettigt på tv. Även om det är berg flyttar in. Men hon besöker Runar Söögard, å han är jag inte vidare förtjust i faktiskt.
Idag så ska vi festa och äta pizza, men ett tag trodde jag inte att det skulle bli nåt med det.
Råkade ut för ett rejält migränanfall, det var längesen jag vart så dålig så jag kräktes och vart sängliggande. Borde ha känt från början att det bara inte var kaffebrist. Men efter en diklofenak och vila så vart det bra, ännu bättre efter en halv kebabrulle. Nu känner jag mig frisk igen, vilket är rysligt skönt.


Nu har vi fått låna en trådlös router, så nu kan jag alltså surfa vartifrån jag vill i huset. Men nu knölar det med den vanliga stationära datorn istället... alltid är det nåt, eller vad är det man brukar säga.

Annars kan jag säga att jag är lite ovan att skriva på det här tangentbordet, så alla stavfel skyller jag på ovana just nu. Men det funkar bra och tangenterna är sköna. Känns nästan som lite lyx att ha ljumma tangenter och värme mot handlederna. Men det ska väl införskaffas en kudde som man ska ha i knät, för fläktarna sitter ju under datorn, och det blir ju inte så bra när man som jag, har datorn i knät, då funkar ju inte fläktarna som de ska. Men det blir en senare fråga.

Nu ska jag lata mig vid tv:n... bäst å passa på medans det är lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0