Intervju

Inför eventuell utbildning kändes bra. Nu hoppas jag på att just jag får komma in på utbildningen. Men jag tävlar först med 300 andra, där jag iofs vunnit. För det är 150 därifrån som går vidare och får intervju. Eftersom de är spridda lite överallt i Sverige så sker intervjuerna via telefon. Det finns 30 platser, och jag är en av de 150 som har en chans nu att komma in på utbildningen. Jag får veta efter midsommar om jag kommit in eller ej. Jag hoppas sååå att jag får komma in, att just jag får bli läkarsekreterare!

Pratate med HP:s kundtjänst idag, och hon jag pratade med sa att hon skulle prata med ekonomiavdelningen och få dem att skynda på med att godkänna min betalning. Det ska inte vara minsta fel på den, så vitt jag vet i alla fall. Jag skulle få ett bekräftelsemail senast imorgon förmiddag. Nu hoppas jag att hon håller vad hon lovat, annars ringer jag och tjatar imorgon med. 

Kollade på Äntligen Hemma förut, det där huset blir himla tjusigt, men undrar hur bra man trivs där, det blir ju ingen riktig själ i det när man själv inte har renoverat någonting. Allting är sprojlans nytt och inredare har inrett precis överallt. Det känns ju inte som att man själv har nåt att komma med, allt man har själv skulle ju inte passa in där känns det som. Men jag behöver inte oroa mig, jag vill för det första inte bo i Stockholm, för det andra så har jag inte 12 miljoner att lägga på ett hus. Hade jag 12 miljoner skulle jag bygga mig en egen villa på en egen tomt här i Fjugesta, var så säker. Just ja, jag skulle köpa mig en kurs för att få körkort också! Väl investerade slantar skulle det bli hur som helst. 

God kväll på er!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack tack! :) Det är på söndag, och ingen fara - jag har sämst minne jag med ibland. Hoppas det går vägen med utbildningen!

2009-05-19 @ 21:43:42
URL: http://lindaz.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag håller tummarna för att du kommer in på utbildningen :o)

2009-05-20 @ 18:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0