Misslyckat försök

Jag gjorde ett försök till att ta kort på vårat hem idag, men regnet ute gjorde att det vart väldigt svårt. Det vart mörkt och mycket konstiga skuggor. Tände jag lamporna så vart skenet fel... Försökte faktiskt ställa in kameran så att den skulle göra som jag ville, men det gick inget vidare... Inte min bästa fotodag helt enkelt. Jag ska göra ett nytt försök imorgon. Det lovar jag!
Kaos ikväll, Theo är enormt viljestark, och skriker i högan sky så fort han inte får som han vill. Han inte bara skriker, han sparkar i golvet, slåss och försöker dra i håret. Och när han är så där arg så är det ingen ide att säga nåt åt honom heller. Inte vet han vad han vill heller. Han badade idag, och jag frågade om han hade badat färdigt, ah, sa han, och så började han klättra ur badkaret. Jag hjälpte honom, men så fort han var ur badkaret så var det fel. Handduken var dum enligt honom och han skulle inte ha någon blöja och så skulle han skrika och sparka i golvet. Hej och hå, cirkus. Men, men han lugnade ner sig till slut, och började tjata om välling när klockan var 7. Inget vidare det heller, för då vägrar jag att lägga honom, dels för att han inte är helt trött då, och för att han vaknar alldeles för tidigt. Klockan 8 är lagom tid för honom. 
Nu sover i alla fall barnen, jag sitter här och har precis tillsatt en massa grejer i akvariet, där det för övrigt också är kaos. 
Vi har en massa fula alger, de ser ut som gröna bubblor, många tycker de är fina, men de är inte fina när de växer under koraller och knäcker loss dem, så att de ramlar. Tycker att vi har försökt med en massa olika grejer nu för att få stopp på de dryga algerna, men nej, inget hjälper. 

Nu ska jag nog fortsätta att surfa runt, och kolla på tv samtidigt. Går väldigt smidigt när man har kudden från ikea i knät!

Ha en bra kväll, och sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0