sossegodis

Som de allra flesta vet så är det ju val till Europaparlamentet snart. Och idag så var vi på bakluckeloppis på torget här hemma. Mycket folk, mycket grejer och en överförtjust Theo. Han fick en bil, en stor bil, som man kan sitta på. Sen fick han en massa andra saker av sin farfar. En hel hög med bilar, som han inte kan skilja sig ifrån, de ska vara med vid matbordet när vi äter...

Men för att återgå till rubriken, så var ju sossarna på torget, med kampanjtröjor och fjugestas egen storpamp, Soting, vad han heter i förnamn vet jag inte. Men han hade kampanjgodis, fick en liten röd påse med sossegodis. Det var gelebjörnar, Theo tyckte mycket om dem.

Efter det så var vi förbi vid Sannabadet där det är öppet hus idag, premiärbad och så där vidare. Jag badade inte, men jag kände på vattnet och det var faktiskt inte iskallt. Men jag tror att det delvis är uppvärmt. När vi var klara där så var det fika hemma hos Theos farmor och farfar. Rabarberpaj med uppvispad vanlijsås och så kaffe till det. I det besöket ingick det en del datakrångel för min del. Dvs de hade krångel med sin dator, och nu fick jag hjälpa dem med det. Nu är det ordnat och jag fick gå därifrån med gott samvete.

Snart ska jag iväg igen, till Eriks morfar som behöver ha hjälp med sin dator. Den är mycket äldre, och där igenom mycket svårare att förstå sig på. Men jag har ju lyckats hjälpa honom förut, så jag ska väl lyckas denna gången med.

Vi sov lite middag idag, som vi brukar göra, eller Theo brukar ju sova middag, men jag vilade lite jag med, tror aldrig jag somnade. Theo sov faktiskt i sin egen säng, han var väldigt trött när vi kom hem.

Nu ska jag försöka få liv i Erik som skulle vakna för en timme sen... han är hopplös. Och jag är trött på att tjata, så jag funderar på att gå upp dit med Theo, och säga att jag ska gå iväg till hans morfar och hjälpa honom med datorn, sen får han klara sig bäst han kan.

Varmt idag, särksilt i vårat vardagsrum, men jag njuter av att vara ute i alla fall.

Ha en solig dag!

Kommentarer
Postat av: Linda

Är det Erik som du måste tjata på? Kan du inte ta dig in till stan då, eller är det krångligt? Finns ju lite där också men Marieberg..hallelujah nu när de gjort om! :)

2009-05-31 @ 00:08:12
URL: http://lindaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0