Ander

Det är Alexanders nya namn enligt Theo. Alexander är även utsedd till Theos allra största idol, av en mycket bestämd och säker jury, bestående av Theo själv. Helsyskonen själva bråkade en hel massa, inte alls i fas denna gång, så de hade inte speciellt kul. Gick ju bra när de var ute, förvisso, men när de var inne så brakade det ihop flera gånger. Till Theos stora glädje, för då fick han ju ha Ander för sig själv, medans Nathalie var på sitt rum och surade likt en citron.
Men nu har Alex åkt hem, och det första Theo sa när han vaknade efter sin middagslur i baksätet var "Ander", i ett frågande tonfall, förklarade att han var hemma hos sin pappa nu... En inte alldeles glad Theo accepterade det, men det var inte mycket vi kunde göra åt. Lyckligtvis så skrek han inte åt eländet i alla fall.
Snart ska vi äta lite mackor, tidigare idag åt vi stekt korv och pommes med bearnaisesås. Enkel och rätt god mat, även om jag själv skulle ha föredragit en kryddig korv till, istället för en vanlig tjock grillkorv.
Imorgon bär det av, jag är nervös, jag är orolig... mest över mig själv. Hur ska jag kunna säga hej då utan att gråta mig sönder och samman? Jag och farväl är inte bästa vänner, det har vi aldrig varit. Erik ska köra in mig till Örebro, barnen åker med, eftersom de är lediga imorgon. Så imorgon blir det gråtkalas...
Men samtidigt så blir det ju kul, förstås... hoppas jag...
Nu ska vi äta smörgås!
Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Du får tänka på hur TREVLIGT det blir när ni träffas igen! =)

Är du borta länge?

2009-09-21 @ 08:31:28
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Millah

Överraskning på min blogg :)

kramar//M

2009-09-21 @ 09:29:49
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0