Min shopping

Lika glad som jag var för alla kommentarer jag fick, lika trist är det att inte få några... Å andra sidan kan jag inte klaga på mina 16 läsare/dag att kommentera jämt!
Alexander är här, och vi har det jättemysigt. Nathalie åkte till en kompis, som hon längtat efter att få göra. De bor på en bondgård, och hade en häst, en hund och några katter. Så hon var jätteglad över att åka dit. De skulle ringa när hon skulle bli hämtad. De hämtade henne, efter att de varit på Marieberg, så hon har inte varit där så länge. Gissar att hon inte alls kommer att vilja åka hem sen. En häst, det är ju typ världens grej för henne, en livs levande häst... Theo och Alexander leker lite tillsammans, jättegulliga. Snart ska Erik skickas iväg till närmsta butik, för jag vill ha fika... Men det tar tydligen tid innan han kommer iväg.
Låg och vilade tillsammans med Theo, som låg och snarkade bredvid mig... den lille plutten vet dessutom vad han vill, pratar mer och mer. Uuuutaaaaa säger han åt sin bror när han inte får som han vill, sluta betyder det naturligt vis.
Just ja, jag skulle ju visa upp min shopping... här kommer bilder :)
Alla kläder bredvid varandra
broderade detaljer
Finstickad lång Cardigan
En suddig bild på ett svart linne
Närbild på sjalen
Nu ska vi faktiskt snart fika, och jag ska gå iväg och sätta igång mitt kaffe nu, så jag får nåt... syns gör vi kanske senare :)

Kommentarer
Postat av: Malin B

Vilka fina grejer du shoppat! =)

Som mamma känns det lite lyxigt att få handla till sig själv, hemma hos oss är det iallafall nästan oftast så att det är barnens handlande som går först och när det är klart är pengarna slut. Ungefär...



Jag tycker också att det är KUL med kommentarer! =)

2009-09-21 @ 08:28:44
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0