Skillnad!

Igår så skulle Nathalie klippa sig, jag hade egentligen tänkt sova middag, men självklart så ville jag vara med när hon klippte sig, så jag lät bli att sova middag. Å andra sidan kunde jag inte somna i alla fall, så det var ju ingen större sömnförlust. Nathalie har ju haft rätt så långt hår, men igår bestämde hon sig för att klippa av sig håret. Så nu når det bara till hakan. Hon vart faktiskt jättefin! Hon tyckte att det var jättebra att ha så kort hår, för då kunde hon inte längre äta med håret :). Jag har en bild åp hur hon ser ut som nyklippt, men den bilden ligger ännu inte på datorn, får ordna det sen.
Just för tillfället gör jag vad jag förmår för att hålla mig vaken. Har en kopp kaffe bredvid mig, och känner mig riktigt trött. Är inte riktigt frisk känner jag, och det gör ju inte att man känner sig piggare heller... Ska försöka sova lite middag idag, när Theo sover, idag ska ingen klippa sig i alla fall.
På torsdag var det ju tänkt att vi skulle gå på bio. Vi har ju outnyttjat presentkort sen i julas, men ska det nu bli familjen sjuk här hemma så lär det ju såklart inte bli någon bio. Känns som att så fort man hittar en bra film som man vill se, så händer nåt, som gör att man inte kan se filmen i fråga.
Igår var vi in till Örebro en sväng, jag fixade ett tillfälligt csn kort, så att jag kan åka på studentrabatten på tåget mot östersund. Men det är ju en stund kvar tills jag ska åka. 21/9 sätter jag mig på tåget mot Östersund. Men studierna börjar den 14/9, och tills dess så är det ju inte så lång tid kvar. En vecka innan studierna börjar så ska vi få de sista grejerna som behövs. Jag hoppas att man snabbt kan komma åt den studentlitteratur som behövs.
Nu ska jag kolla på Knigt Rider!
Japp, sådär vart hon när hon klippte sig!
Closeup!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vilka härliga bruna ögonen hon har :)



Tröjan kommer från kapp ahl men har nått år på nacken då vi ärver kläder efter min systers pojkar, den är ju verkligen super tuff.



Faktiskt rätt roligt att få ärva kläder eftersom Filip har en hel del kläder som "ingen annan" har ;)

2009-09-01 @ 09:55:06
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0