Reklam

Å vad det är trist med reklam, just nu så visas tvins på tv, och de gör reklam för någon rengöringsmopp, som använder VARM ÅNGA att göra rent med.. vaddå, finns det kall vattenånga också?

Idag ska jag jobba på fritids, på min dotters skola, men efter att hon har slutat och i ett annat hus än där hon i vanliga fall brukar hålla till. Ska jobba mellan halv ett och halv fem. Blir väl i alla fall några kronor. Här om dagen vart jag erbjuden att jobba först, mellan klockan 9 och 17:30, jag vet, lång dag, men så ringde de strax efter och sa att det hade blivit ett missförstånd. Igår ringde de igen, och frågade om jag kunde ta mig till Lanna, och jobba där, men dit har jag lite svårt att ta mig, så det gick inte så bra, tyvärr.

Gjorde lite skoluppgifter igår, och skulle ha gjort en till, men jag hittade inte mycket svar på det, så det fick vänta lite. Just nu så sitter jag och dricker mitt kaffe, ska snart sätta igång och packa lite grejer, och skicka iväg. Har sålt ganska mycket grejer på Tradera nu, skönt att få in lite extra pengar.

Skulle ju försöka ta kort på hur det ser ut här hemma nu, efter våran ommöblering. Min största dröm just nu, är att införskaffa lite nya lakan, vill ha sådana där helt vita lakan, det tycker jag är så fint, kanske inte så praktikt när man har småbarn, men, men... Skulle vilja ha ett överkast också, och förvaringslådor att ha under sängen. Så jag säljer för glatta livet, och hoppas att jag i alla fall kan få ihop till en liten del av allt jag vill ha. Nya påslakan för dubbelsäng på IKEA kostar över 500...

Bakade dessutom igår, det vart kärleksmums, och de vart rysligt goda, de nästan smälter i munnen... mums...

Nä, nu ska kaffet drickas upp, sen ska det packas, vägas och skrivas vinnarmail.


Kommentarer
Postat av: simone

hej!

jag har samma design som du. Jag undarar hur du har fått in profilbilden? jag förstår inte riktigt hur jag ska göra för att få in den? :) tack på förhand :)

2010-03-04 @ 16:56:16
URL: http://nagontingextra.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag håller tummarna för att det går som smort med din försäljning på Tradera. För mig går det lite upp och ner... Lite "konstig" är jag dock, jag blev nästan lite "skraj" när jag fick 280:- för en jacka! "Tänk om hon inte gillar den". Jag hade räknat med max en femtiolapp... De flesta grejer blir väldigt billiga men så blir det ett litet "upphopp" ibland.

Jag använder deras automatiska vinnarmail så får köparen alla uppgifter direkt och jag slipper hålla koll. Man blir latare med åren. ;)

2010-03-05 @ 18:59:04
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0