3 veckor sen sist

Bloggen har varit död här ett tag nu. Har liksom inte hunnit uppdatera när jag velat och så. Allt har varit för mycket, räknar jag upp allt så börjar ni nog nästan gråta. Men för att nämna några saker, det läcker vatten i garaget, i vardagsrummet och där uppe i hallen, jag har vissa problem med min dotter, en helt oförstående lärare (till mig), och en mycket, mycket krävande son... Lyckligtvis har jag en underbar sambo, och snälla föräldrar.

Har varit på praktik de senaste två veckorna, i Lindesberg, vilket i sin tur har betytt att jag bott där, för det var inte så lockande att sätta sig på bussen strax innan 06, och sen sitta där och skumpa 1½ timme, med avbrott för byte efter en halvtimme ungefär. Har varit lyxigt att bo hos sina föräldrar, få maten lagad varje dag, erbjudande om att få kläderna tvättade, som att bo på ett bättre hotell. Det som saknades mest var mina barn... åååh vad jag saknade dem varje kväll. Andra veckan så bodde i och för sig Theo också där, men när jag var där så visade han sig från sin alla besvärligaste sida. Sömnen jag fick ska vi inte tala om, för den var usel. Även om jag sov hela natten så vaknade jag ändå alltid trött. Märks alltså när man inte sover hemma. Den urusla läraren jag pratar om, skulle ha ett terminologiprov. Jag förklarade för henne att jag får svårt att läsa på till det, eftersom jag har praktik, brydde hon sig? Nä, inte det minsta faktiskt. Som med alla andra brev man skriver till henne, hon svarar inte. Har i och för sig hört på ryktesvägar att det inte kommer bli någon mer sådan här utbildning, eftersom de inte fått några pengar till det....

Nu måste jag plugga ifatt alla andra, för jag ligger långt efter. Får se hur det går, hälften fattar jag inte, i alla fall inte engelskan och så är det någon annan liten kurs med mats... Ja, får se.. måste skriva ett brev och höra, så jag förstår precis allt.

Ska vara med och tävla om ett par häftiga brallor till min lilla plutt, ett par jeans, men det gör jag i ett annat inlägg i stället.

 

//Linda, hoppas att ni har haft det bra!


Kommentarer
Postat av: Malin B

Ibland blir det verkligen FÖR mycket!!!

Jag håller tummarna för lösningar.

2010-03-14 @ 21:22:36
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0