Dag 01 – Presentera mig själv

Jag gör ett försök då, till att köra den här 30 dagars bloggen.
Men vem är då jag?
Jag heter Linda, jag är 30 år, jag har 3 barn, men bara 2 av dem bor hos mig på heltid. Den äldsta är 9 den mellersta är 7 och den yngsta är 3. Mina två äldsta barn är från ett tidigare förhållande, som varade i hela 8 år. Jag bor i villa tillsammans med min sambo, och trivs bra här.
Just nu pluggar jag till läkarsekreterare, men det gör jag inte så länge till, nu till jul är det tänkt att jag ska vara färdig.
Tidigare hade jag ett stort intresse i fotografering och katter. Jag hade under nåt år en egenfixad fotosida, med eget domännamn med mina alster. Sidan hade jag snickrat ihop själv, med hjälp av diverse hemsideprogram. Jag läste även en kurs i webbdesign, som jag fick MVG i, efter halva kursen fick jag vara hjälplärare till alla andra.
Katter var också ett stort intresse, och jag har ett registrerat uppfödningsnamn hos SVERAK. Min tanke var att jag skulle föda upp helig birma, en jättefin kattras. Tyvärr vart jag allergisk, så det gick inget vidare. Men drömmen lever kvar ännu.
Finns det något mer jag kan säga om mig själv? Jo, jag är utbildad barnskötare, och jobbar ibland på dagis och fritids här i Fjugesta. Jag är även utbildad CNC-operatör, men jag fick tyvärr inget jobb som det, på grund av vissa saker, som jag gärna hade skrivit här i bloggen, men jag tror det kallas för att hänga ut folk.
Jag har inga helsyskon, och de halvsyskon jag har är väldigt mycket äldre än mig. Den som är närmast mig i ålder är min syster, och hon är 9 år äldre än mig.
Om jag fick drömma fritt, om vad jag skulle jobba med, så skulle jag gärna stå i en reception och ta emot folk. Själva läkarsekreteraryrket lockar faktiskt en hel del det också, men eftersom det inte finns så många tjänster ute för just det, så kan man ju försöka drömma om lite annat, där man ändå får skriva, prata med folk och så vidare.
Om någon någonsin undrar något, så får ni väldigt gärna fråga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0