Dag 02 – Min första kärlek

Att blogga på det här viset är ju ganska lätt egentligen, man har alltid nåt att skriva om, behöver inte komma på rubriker eller något. Men jag ska berätta om min första kärlek.
Jag gick i sexan, jag var 12 år och i min klass gick det en kille som jag tyckte var så fin och söt. Ni vet så där oskyldigt som allt var då. Han tyckte nog inte så vidare mycket om mig, men jag tyckte han var urgullig. När vi kom upp lite åldern, i högstadiet så verkade han mer intresserad av mig. Men jag vet inte om han verkligen var intresserad på riktigt. Jag var tokkär i honom i alla fall. Jag minns att vi dansade tryckare en gång på ett disco, och efter det var jag alldeles knäsvag. Min goda vän Jenny vet nog precis vem jag pratar om =). Det vart aldrig något på riktigt mellan oss, men oj vad kär jag var i den killen. 
I högstadiet började han som sagt att prata med mig, skämta med mig och liksom mer brydde sig om mig. Men jag vågade inte tro honom, han var liksom lite som en player. Fast jag såg honom aldrig tillsammans med någon annan under den här tiden i högstadiet heller. En gåta som aldrig kommer få något svar, men det gör mig inget.
Efter detta så träffade jag mitt nuvarande X, mina barns pappa. Vi vart tillsammans när jag var 17 år, och jag träffade honom allra första gången när jag var 15-16 år någonting. Jag minns att jag alltid tyckte det var kul när han kom hem till oss, han var kompis till min äldre bror. Som då inte hade körkort, och denna kompisen ställde mer än gärna upp och körde hit och dit. Han körde även sina vänner till fest och hämtade dem, och hade han inget att göra där emellan så hände det ofta att han kom hem till mig, och mina föräldrar. Allt det här slutade med att vi vart tillsammans. Vi fick barn, och vi höll sammanlagt ihop i 8 år. Vi flyttade till hus, och det var då jag lämnade honom. Finns vissa anledningar till det, men de vill jag inte ta upp här.
Vem var eran första kärlek?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0