Förälskad?

Alltså jag har fått någon form av tonårscrush för Andreas Carlsson, kanske inte i just han, men hans sång all I need is you. Har lyssnat på den flera gånger om dagen i ett antal dagar nu... Men jag har varit rätt imponerad av den människan sen jag läste hans bok live to win - sångerna som skrev mitt liv. Handlar inte bara om han, utan man får en hel del funderingar på hur man faktiskt kan tänka om saker och ting.
Han har ju gjort en hel massa låtar, som han inte sjunger själv, men han har ju även släppt ett eget album, skulle gärna vilja ha tag på det... men vet i 17 hur... finns ju inte i någon vanlig webbshop längre, eftersom albumen släpptes 1996. Får fortsätta forska i det helt enkelt...
Idag är det tänkt att jag ska försöka göra lite gruppsykologi, kursen har nåt mer avancerat namn, men då låter det så enormt tråkigt, så då vill man inte ens ta tag i uppgiften med tång. De tidigare uppgifterna har ju varit busenkla jämfört med det här. Men en utmaning är väl till för att ta tag i, eller?
Tänkte jag skulle sluta plugga lite tidigare idag, och sa det till dottern, att hon kunde komma hem när hon slutat skolan, och inte gå till fritids, men se, det var inte poppis. Hon har tydligen hittat nån kompis som hon har lekt med de senaste dagarna. Hon är 1 år äldre, och går i fyran. Det är rätt bra att vi bor på samma gata dessutom.
Lägger in ett klipp här på vilken låt det var jag menade med Andreas Carlsson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0