Kollat

På ett nybyggt hus idag, det låg mitt ute i skogen, i vilket fönster man än tittade ut genom, så såg man bara skog. Okej, man kunde se några andra hus, och bilar oxå, som stog parkerade och så. Men annars inget annat förutom skog. Jag skulle bli galen av att bo så där mitt i skogen. Men det beror ju på om man är uppväxt så eller inte. Ja, ja.. huset var ju fint, och planlösningen var mer traditionell än ny kan man säga. I nya tidens planlösningar så sitter ju kök och allrum ihop till ett, oftast har man ett matrum med i det hela oxå.

Imorgon ska jag till Adecco igen, ska sitta där i ett par timmar och lyssna på nåt, vet inte riktigt vad men, men... det visar sig väl.
Har Nathalie här, trevligt, hon ville inte åka hem med sin pappa idag, så hon vart kvar här, och det gjorde ju inget, iaf inte för mig. Men eftersom jag ska iväg imorgon så kommer Marita hit, och hon ska visst ha Leo då med, så då kommer de båda hit fram på dagen, medans jag ska iväg. Blir ju ingen lång stund jag ska vara borta, skönt det.

Annars går väl livet sin gilla gång, hur jag egentligen mår tänker jag inte ta upp här...
Nu ska jag hitta på nåt att göra, vad vet jag inte, kanske diska klart, och skicka ut erik med soporna...

Nähe.. dags å göra nåt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0