Ultraljud

Än har vi inte fattat några beslut angående huset, iaf inte mig bevetligt, men jag gör väl som jag brukar, glider med tills jag upptäcker nåt galet... Än är ju inget galet så då får Erik sköta det där. Han vet vad han ska fråga, han vet vart han ska ringa osv. Lättast om en person sköter alla kontakter.

På tal om ingenting så har jag en förbaskat envis fluga här, retar mej precis hela tiden... Morr, vore jag inte halvallerigsk mot flugmos så hade jag slagit ihjäl den bums.
I förmiddags innan vi skulle bege oss i väg mot USÖ så hade en hemsk geting letat sig in här, den fick bli kvar i vardagsrummet, bättre fly än illa fäkta... anser jag. Men efter en liten stund så hade den hittat ut igen... skönt det.

Jag och Erik väger upp varandra rätt bra, jag är vid många tillfällen en riktig optimist, medans han är en riktig pessimist, bara ser allt som är dåligt och tråkigt, det som kan gå fel och det som kan vara fel... Jag väljer att se den bättre sidan, man blir så mycket gladare då... fast samtidigt jäkligt naiv...

Ultraljudet ja.. just det ja.. Det gick bra, förutom att jag och Erik gick om varandra. Han skulle parkera bilen, skaffa parkeringsbiljett och så skulle vi mötas vid uttagsautomaten i M-huset. Jag hittade inte dit först, utan gick till A-huset. Kom ju på sen att jag skulle gå genom glastunneln och så hämtade jag ut pengar, fick stå en halv evighet i kö... (jäkla pensionärer).
Hittade iaf Erik uppe vid specialistmödravården, där de gör ultraljud. Han hade hittat dit själv, bra det, så lite sena så kommer vi in å får göra vårat ultraljud. Erik tappade talföret, han var helt inne i bilden, som så många andra så fattade han väl först nu att det faktiskt ligger en liten bebbe där inne. Han hade varit orolig sen igår att det inte skulle vara bra med bebis, och funderade på allt som kunde vara fel. Men allt såg bara bra ut där inne, hjärtat slog, och så. Men den gjorde inte så mycket liv av sig. Den som annars brukar kicka på rätt bra, låg lugn som en filbunke och såg mest störd ut när vi försökte väcka den... Han flyttade på ena benet, gapade lite och sov lugnt vidare. En cool bebis ;).

Imorgon är det ljusparty, blir inte många som kommer, tyvärr, men skönt för mig, orkar inte med en massa folk. Hade det här ljuspartyt mest för att vara snäll... nu har jag egentligen inte alls lust... Visst det är kul med lite folk, men jag känner mej lite som en ensamvarg...

Var och handlade när Erik hade åkt till jobbet, fyndade flintastek för 10 kronor styck, utgångsdatum imorgon... *najs*. Sen ska jag göra potatisgratäng till det... de blir smaskens det... Men jag lär väl få svälta till Erik kommer hem, han kommer ju inte hem förens vid 19... hur ska jag överleva??? Är ju så sugen på mat precis nu så jag vet inte vad jag ska göra riktigt... Får äta en risifrutti, sen tänkte jag lägga mej och vila lite, har ingen aning om när barnen kommer heller... Får ringa hem och fråga.. så jag vet.

Har iaf städat idag, så nu är det undanplockat och fint här hemma, och så har jag damsugit. Kom även på att det nästan var slut på osmosvatten, så nu håller jag på att tappa upp en hink, lär få fortsätta när första hinken är full.. för det var väääldigt lite kvar.

Just ja...  har vunnit fler auktioner på tradera, så nu behöver jag egentligen inte köpa nåt nytt alls... men vem kan låta bli??? Inte jag i alla fall. Men nu ska jag försöka dra ner lite på tradera shoppingen iaf... Ska bara ha det nödvändigaste hemma, å sen ska vi ut å shoppa lite när bebis har kommit... Om man nu orkar vill säga ;).

Nähe... nu ska jag ringa å sen vila.. *trött*

Kommentarer
Postat av: svägerskan

vet en som vill kolla på UL bilderna imrorgon *ler*

2007-05-25 @ 22:23:25
Postat av: Malinbayard

Härligt att allt var gott och väl på ultraljudet.
Det är nog ganska vanligt att det är just vid detta tillfälle som bebisen blir "verklig" för den bliviande pappan.
Flintastek för 10:- är ju KALASFYND!!! *Malin gillar*

2007-05-26 @ 22:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0