Akvariehämtning

Idag blir vi av med akvariet, skönt faktiskt. Nu slipper vi ha det att tänka på ute i garagerummet. Det har tagit en himla massa tid och energi att hålla på att springa ut till det rummet för att ta hand om koraller och fiskar. Okej, koraller behöver man inte ta hand om speciellt mycket... men man behöver tillsätta vissa medel för att de ska få de ämnen som de behöver för att växa och så vidare. Fiskar behöver ha mat, helst flera gånger om dagen, men så har det väl inte riktigt blivit när de har bott där ute. Tur att de inte dör om de blir utan mat i 3 dagar ibland.
Men nu bor ju fiskarna här inne hos oss, korallerna med. Akvariet där ute håller på att städas ur eftersom det ska hämtas av någon som kommer ifrån västerås.
Snart blir det en liten promenad till ica, ska handla lite fika, eftersom det kommer folk. Orkar inte vara så ambitiös så jag bakar själv. Har ingen energi till det idag. För just idag så vaknade Theo klockan 5, fick en flaska välling och somnade om till 6, då tyckte han att det var dags att gå upp. Lyckligtvis så slapp jag, men ändå.  Han har tagit en massa energi de senaste dagarna. Inget fel med det, barn får ta tid. Men det blir jobbigt för huvudet när de mestadels bara gnäller och man får inget gjort här hemma. Han vill bara bli buren. Bekväma bebis!!
Nähe, skulle torka av borden här hemma, sen är det färdigstädat här, och så skulle det ju handlas oxå ja... så jag har väl att roa mig med idag med.
Måste uppfylla Tehos alla krav oxå.. just nu vet jag inte vad han vill, men han klagar i vagnen där han sov så skönt för en liten stund sen.

Kommentarer
Postat av: Katja

Kul med akvariet, själv är jag alldeles för bekväm av mig för att orka med sånt.. hade en kampfisk i en skål och DET tyckte jag var jobbigt..haha
Vad jobbigt med så tidig morgon, hoppas herren behagar att sova längre senare så ni får lite tid att vila också :-) kram!

2008-04-13 @ 16:52:05
URL: http://pavargataistan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0