Syrran har gift sig...

Hmm, vi har väl haft våra duster jag å syrran, allt har väl inte varit rosenrött och i mellanåt så har vi helt enkelt inte kommit överens. Så kan det vara ibland... Men hur som helst så var vi iväg och kollade när hon gifte sig med sin Robert. Såååå fin var hon. Och en söt mage där det låt en bebis oxå. Får se hur den ser ut när den kommer ut. I juli någon gång. Får hoppas att han inte tar samma födelsedag som nathalie bara. Varför jag skriver han? Jo, de har tagit reda på vad det är för sort som gömmer sig där inne, och det är en liten kille.
Så här fina var de i alla fall...

image15

Undrar när en annan får gifta sig... Lär väl inte hända det här årtusendet... Själv törs jag inte fria, är för rädd för att få nobben... Fråga mig inte varför. Tänker liksom att jag friar till honom och så får man till svar: Nä, jag vill bara vara sambo med dig, jag vill absolut inte gifta mig... Skulle förhållandet någonsin bli det samma efter det?? Jag skulle skämmas som en gris och känna mig bortgjord för tid och evighet.

Mer då. Ja just det, Theo har fått gunga för första gången. Lite kul var det allt. Har inte fixat till någon bild på det ännu, borde ha gjort det nyss, men det vart inte så. Lägger in en bild på när han sitter i gräset i stället. Den är söt den med kan jag tala om... Fast han är alltid söt min lilla plutt. Förutom när han gnäller en hel dag, då är han iofs söt, men inte lika söt som vanligt iaf inte i humöret :-).

image16

Snart kommer Nathalie hem från lekis, å Theo vaknar nog snart, han ligger och sover i sin vagn. Själv ska jag kolla på den helt värdelösa serien "våra bästa år". Kärringserie egentligen, det händer oftast ingenting, man kan missa en månad utan att det gör nåt... Men lik förbaskat så sitter jag å kollar på eländet i alla fall...

Undrar vad man ska äta för mat idag, i det här underbara vädret... Tror inte grannarna blir så glada om vi grillar igen... men det är ju sååååå gott... Köttet blir ju hur saftigt som helst, iaf när jag gör det... Ska se vad Erik säger om det hela...

Ha en underbar dag i solen!

Kommentarer
Postat av: Katja

fina bilder!
ang. giftermålet så kan du väl fria? Fast det kan ju vara så att din sambo är sån som inte vill gifta sig, alltså över huvud taget.. Simon är ju lite så iallafall, ibland tänker jag att nej det behöver man ju inte alls göra, och ibland tänker jag att jag vill visst gifta mig.. så det är inte så tokviktigt iallafall, men hursomhelst så har han sagt att han kanske kanske kanske kan tänka sig o gifta sig, men absolut inte kyrkligt och allt vad det var.. Prata om det, om du vet vad han tycker o tänker så kanske du vågar dig på att fria iallafall nån gång :-)
Är det inte när det är skottår som kvinnor "ska" fria, så du har du ju inget val, du måste ;-)
kram på dig!

2008-04-28 @ 16:24:10
URL: http://pavargataistan.blogg.se
Postat av: Ewa (livsglöd)

Vilka fina bröllopsbilder! jag har varit gift, så för mig spelar det inte så stor roll, det här med bröllop. Jag skulle kunna tänka mig att gifta om mig, men utan bröllop. Utan bara vi och barnen på en fin plats. Kram på dig!

2008-05-04 @ 14:37:09
Postat av: Ellie

Åh jag kommer ihåg när Micke friade till mig, men än har det inte blivit bröllop.
Får se vad framtiden visar, har pratat om det mpnga gånger men vi kommer aldrig till skott och börjar ta tag i det. Får se om det lugnar ner sig här hos oss, har ju varit ganska mycket för oss på sista tiden.
Just nu känner jag att jag skulle inte orka med ett bröllop mitt uppe i allt..

Men jag tycker att vi tjejer kan fria fast det inte är skott år, varför ska karlarna göra det jämt igentligen, finns det en regel eller lag på att det ska vara männen som friar eller vad då?

Nä till skott nu och släng dig ner på knä och kom till skaen skulle jag ha gjort, ett tips gör det när han minst annars det eller på en plats där han inte kan dra sig undad hihihi.. hoppas allt är bra annars kramisar

2008-05-11 @ 23:30:40
URL: http://nonnoss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0